Kattava teräpidinmallisto Jetstream Tooling -valikoimaan

Seco Tools on ilmoittanut laajentavansa Jetstream Tooling Integrated (JETI) -tekniikkaa käyttävien tuotteiden valikoimaa kattavalla ISO-yleissorvaukseen soveltuvalla teränpidinmallistolla.

Helppokäyttöinen sisäinen jäähdytystekniikka pidentää työkalun käyttöikää merkittävästi ja lyhentää myös valmistelu- ja vaihtoaikoja uuden, yksiruuvisen kiinnitystavan ja ulkoisten letkujen puuttumisen ansiosta.

JETI-tekniikka takaa erinomaisen lastun- ja lämpötilanhallinnan kohdistamalla korkeapaineisen lastuamisnesteen suoraan lastuamisvyöhykkeelle.

Jetstream Tooling Duo -tekniikalla toteutetut pitimet optimoivat prosessia entisestään, sillä niissä on päästöpuolella toinen jäähdytysaukko, jonka voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä koneistettavia osia koskevien vaatimusten mukaisesti. Tämän vuoksi valmistajat voivat käyttää ISO-S-, ISO-M- ja ISO-P-sorvaussovelluksissa suurempia lastuamisarvoja heikentämättä käyttövarmuutta. JETI-tekniikkaa käytettiin ensimmäisenä MDT-, X4-, 150.10- ja Snap-Tap-pitimissä, ja nyt valikoima kasvaa 182 uudella ISO-yleissorvaukseen soveltuvalla tuotteella tuuma- ja metrikokoisia pitimiä sekä Seco-Capto-pitimiä.