Kompakti uutuusinvertteri ammattikäyttöön

Esab Welding & Cutting Products on tuonut markkinoille Roguen, uuden kannettavien ja edullisten puikkohitsaus-/Lift TIG -invertterien sarjan.

Sarja on suunniteltu tarjoamaan ammattitason suorituskyvyn valokaarelle mukaan lukien mm. säädettävä kuuma-aloitus ja säädettävä kaaripaine -toiminnot.

Sarjan laitteiden mitat ovat 343 x 153 x 264 mm, ja kyetään tuottamaan tasainen hitsausvalokaari eri tyyppisillä hitsauspuikoilla. Lift TIG (DC TIG) -toiminto mahdollistaa valokaaren syttymisen ilman korkeaa taajuutta. Kaikki Rogue-mallit tuottavat vakaan TIG-valokaaren 10 ampeeriin.

Roguen digitaaliset mittarit ovat luettavissa jopa 25 metrin päästä, ja lisävarusteena saatava kaukosäädin (PRO-mallit), jolla käyttäjät voivat säätää virta-asetuksia tarvitsematta palata koneen luo. Lasikuidusta valettu kotelo kestää iskuja, ja säänkestävän IP23S-luokituksen ansiosta Rogue sopii myös vaativiin kohteisiin. Ensimmäinen lanseeraus kattaa neljä Rogue ES -mallia: Rogue ES 150i (maksimiteho 150 A), Rogue ES 180i (maksimiteho 180 A), Rogue ES 180i Pro (maksimiteho 180 A) ja Rogue ES 200i Pro (maksimiteho 200 A). Rogue ES 150i, 180i Pro ja ES 200i Pro -mallien kuormitusaikasuhde on 25 % tyyppikilven teholla, ja ES 180i -mallin teho on 170 A 20 %:n kuormitusaikasuhteella.