mobiilisavunpoistoa taloudellisesti

Kemper on lanseerannut liikuteltavan SmartFil-savunpoistoyksikön. Uutuus tarjoaa suorituskykyä taloudelliseen hintaluokkaan ja sopii niin pitkän linjan ammattilaisille kuin uudemmille hitsaajillekin.

Poistoyksikön valinta hitsaussovellukseen riippuu käytön ja tuotettujen hitsaussavujen määrästä. Kemperin mukaan vahvakapasiteettinen SmartFil on suunniteltu monentyyppisiin käyttökohteisiin.

Liikuteltava SmartFil-savunpoistoyksikkö kuuluu Kemperin uutuuksiin.

Suorituskykyinen luokassaan

Laitteessa on vakiona luokassaan kookas 25 neliömetrin varastointisuodatin ja vielä suurempi 42 neliömetrin vaihtosuodatin ja muut lisävarusteet lisäävät suorituskykyä edelleen. SmartFil voidaan varustaa mm. automaattisella käynnistys-/pysäytysjärjestelmällä ja LED-valaistuksella poistokuvussa.

Poistokupu on myös saatavilla jatkossa yhdessä uuden 180 millimetrin poistovarren kanssa, mikä lisää poistotehoa edelleen.

Uusi muotoilu

Uutta laitteessa on myös muotoilupoistoyksikkö ei ole neliö vaan pyöreä. Koneessa on pyöreä tallennussuodatin, sen poisto käy helposti poistoyksiköstä. Liikuteltavuuden ja 360 asteen pyörivän poistokuvun myötä kompaktia järjestelmää voidaan käyttää työpaikoilla joustavasti. SmartFil suodattaa yli 99,5 prosenttia mikroskooppisista pölyhiukkasista. Suomen edustus: Airwell.