Pieni pippurinen nostolaite

Sky Hook on pieni teollinen nostolaite, joka täyttää kuilun käsin nostamisen ja massiivisten puomi- tai siltanostureiden väliltä. Pienelle apurille on tarvetta myös työsuojelun näkökulmasta katsottuna, koska yli 30 – 35 kg:n taakkoja ei pitäisi nostaa lainkaan käsivoimin. Sky Hookin avulla voidaan työturvallisuutta parantaa.

Pienestä koostaan huolimatta Sky Hook on vahva apuri. Näppärällä nostimella voi turvallisesti nostaa jopa 227 kg; se tekee jopa 4 henkilön työn yksinkertaisella yhden käden operaatiolla. Sky Hook nostin on monikäyttöinen nostokumppani, joka on kannettava ja helppokäyttöinen. Pienen nostimen oma paino on vain 10 kg.


Sky Hook on huolellisesti suunniteltu ja vahvasti rakennettu työkalu, joka edustaa tarkkaa laatua ja käsityötä. Kattavan jalustavalikoiman ansiosta (kiinteät ja liikkuvat jalustat) kaikkiin käyttötarkoituksiin löytyy sopiva Sky Hook nostolaiteratkaisu. Sky Hookissa on paljon räätälöintimahdollisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä yli puolet nostimista toimitetaan asiakkaan tarpeen mukaan valmistettuina. Tarvittaessa voidaan muuttaa nostolaitteen rakenteellisia mittoja ja mm. ulottuvuutta, korkeutta, käsipyörän sijaintia, jalustan kokoa.

Sky Hook on suunniteltu toimimaan myös puhdas- tai antistaattisissa ympäristöissä. www.maketek.fi