Nimitys: koja Oy

Koja Oy:n hallitus on nimittänyt Tuomas Karhun Koja Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.9.2021.

Tuomas Karhu siirtyy Kojalle saksalaisen KSB Group:in palveluksesta, jossa hän on toiminut eri tehtävissä. Ennen Kojalle siirtymistä hän toimi Pohjois-Euroopan aluevastaavana sekä Ruotsin ja Suomen maayhtiöiden toimitusjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt myynti- ja projektitehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla.

Koja Oy on osa 86-vuotiasta perheomisteista Koja-Yhtiöt Oy konsernia ja sen tuotteita ovat ilmankäsittelyratkaisuja kiinteistöihin ja laivoihin sekä puhaltimia teollisuuden prosesseihin. Koja Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli 72 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 320 henkilöä. Koja Oy:n toimipisteet sijaitsevat Suomessa ja Ruotsissa ja sen tytäryhtiöiden toimipisteet Venäjällä ja Yhdysvalloissa.