Machineryn Open House Tampereella

Alihankinta-messujen aikaan Tampereella ja lähiympäristössä kuuluvat konetalojen oman tarjonnan esittelytilaisuudet. Machinery piti messujen aikaan Open Housen. Muun muassa uutta Microstep-plasmaleikkausteknologiaa demottiin Koneareenalla.

Machinery Open House on tuttu tapahtuma Alihankinta-messujen aikaan ja tälläkin kertaa esiteltiin ajankohtaista tarjontaa Koneareenalla kolmen messupäivän aikana. Kone- ja palvelutarjonnan ohella aamupala sekä kuljetusmahdollisuus messuille ja takaisin kuuluivat ohjelmaan.

Uudella layoutilla. Koneareena uusi järjestely toi avaruutta esittelyihin.

Koneareenalla esiteltiin konetarjontaa uudella tilalayoutilla ja keskeinen kone live-esittelyssä oli Microstepin MG-sarjan kone 1501_15PrkS. MG-sarjan koneilla mahdollistuvat automaattinen viisteleikkaus levylle ja putkille sekä profiileille. Esitellyssä koneessa oli myös porausyksikkö automaattisella työkalunvaihdolla ja pneumaattinen merkkausyksikkö sekä skanneri kappaleiden asemoimiseen.

Microstepin MG-sarjan koneet voidaan varustaa useilla leikkauspäillä ja portaaleilla. Samassa koneessa voi olla käytössä useita eri leikkuutekniikoita monilla polttimilla tai vaikkapa vesileikkuupää ja koneistusyksiköitä. Putkiyksiköllä on mahdollista päästä aina 1000 mm halkaisijaan saakka.

Hyundai Wian koneita esittelyssä. Herkko Raivonen on aloittanut lastuavien koneiden myynnissä.

Kone oli Open Housessa demoajossa. Microstepin MG:n lisäksi esillä oli mm. Hyundai Wian sorvi- ja koneistuskeskustarjontaa ja muun muassa SafanDarleyn särmäyspuristimia sekä Davin levynpyöristyskoneita.

Boreo Oyj -konserniin kuuluva Machinery on viime aikoina vahvistanut edustuspalettiaan yrityskauppojen myötä niin levytyökoneiden ja mm. metallisahojenkin osalta, ja samalla talon henkilökunta on saanut vahvistusta uusien erikoisosaajien myötä.

Machineryn metallintyöstökoneiden toimialajohtajaksi on nimitetty Kalle Louhimo. Kari Pirttilä jatkaa raskaan koneistuksen myynnissä tuttuun tapaan.  Herkko Raivonen on nimitetty uutena henkilönä lastuavien koneiden myyntiin.