Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen toimitusjohtaja vaihtuu

NIMITYKSIÄ: Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy:n (TESC) toimitusjohtaja vaihtuu 1.4.2022 yhtiön pitkäaikaisen toimitusjohtajan Hannu Vähätalon siirtyessä eläkkeelle. Yhtiön hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi Olli Tokoin. Tokoi toimii tällä hetkellä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kehityspäällikkönä. Hän jatkaa myös Tampereen Messut -konsernin tytäryhtiön Finland Restaurants Oy:n toimitusjohtajana.

Olli Tokoi

Tokoi on työskennellyt TESCin palveluksessa reilun 12 vuoden ajan ja Tampereen Messut -konsernissa kaikkiaan 21 vuotta.

”TESCin toimitusjohtajan kapula siirtyy luottavaisin mielin Olli Tokoille, jolla on vahva tausta messu- ja tapahtumatoiminnasta sekä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kehittämisestä pitkältä ajalta. Lisäksi Tokoi omaa myös erittäin vankat ja laadukkaat siteet laaja-alaisesti urheilun saralle”, TESCin hallituksen puheenjohtaja Jari Alanen toteaa.

”Kiitän saamastani luottamuksesta ja otan innokkain mielin vastaan vastuullisen tehtävän Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen toimitusjohtajana. Lähden jatkamaan vuosien aikana viitoitettua erinomaista kehitystyötä. Tahdomme tuoda myös tulevaisuudessa monitoimikeskuksen kaiken osaamisen ja potentiaalin täyteen valoon sekä vastata Tampereen seudun yhä kasvavaan tapahtumakysyntään”, kiteyttää Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tuleva toimitusjohtaja Olli Tokoi.