Monikäyttöiset jyrsimet vähentävät varastokustannuksia

Secon uuteen tuotetarjontaan kuuluvat Turbo 16 -nurkkajyrsimet ja Turbo 16 -siilijyrsimet. Yhdistämällä niiden käyttö voidaan Secon mukaan vähentää tarvittavien työkalujen määrää ja niihin liittyviä kustannuksia.

Molemmat tuotesarjat mahdollistavat suuret lastuvirrat terästä, ruostumatonta terästä, valurautaa, ei-rautametalleja, superseoksia ja titaania työstettäessä. Jyrsimien kääntöterissä käytettäviin skannattaviin Data Matrix -tunnisteisiin tallennetaan tuote- ja erätietoja, jotka voidaan lukea uudella Seco Assistant -sovelluksella.
Secon mukaan Turbo 16 -nurkkajyrsimet on suunniteltu laadukkaan työnjäljen ja prosessivarmuuden periaattein. Myös vino sisäänsyöttö onnistuu vaivatta ja optimoitu kääntöterien teräsijojen geometria tehostaa jyrsintää ja takaa hyvän pinnanlaadun. Suuri kierukkakulma varmistaa, että lastu irtoaa työkappaleesta pehmeästi, mikä tekee lastunpoistosta tehokkaampaa. Pienemmät lastuamisvoimat vähentävät virrankulutusta, kääntöterän kulumista ja melutasoa.

Turbo 16 -siilijyrsimissä laaja kääntöterä- ja geometriavalikoima takaa suorituskykyisen lastuamisen ja pidentää työkalun kestoikää. Suuremmat lastut ja suurempi syöttö lyhentävät työstöaikaa ja nopeuttavat tuotantoa, huolella suunnitellut jäähdytyskanavat, urat ja rintakulma varmistavat, että työstö on sujuvaa ja lastunmuodostus optimaalista. Turbo 16 -siilijyrsimen kääntöteriä ei voi asentaa väärin käytettäessä suuria kääntöterien nurkkapyöristyksiä, nikkelipinnoitteen korvaaminen jyrsimissä PVD:llä parantaa ympäristöystävällisyyttä.