Röslerin täryhiomakoneet Prodmacille  

Saksalaisen Röslerin ja Prodmac Oy:n yli 10 vuoden yhteistyö sinkokuulapuhalluslaitteiden maahantuonnista laajenee kattamaan Röslerin täryhiomakoneiden laajan malliston sekä niissä tarvittavat hiomamateriaalit ja lisäaineet.

Rösler on pintojen viimeistelykoneiden valmistajana maailman johtavia toimijoita. Röslerin erityisiksi vahvuuksiksi voi nimetä viimeistelyprosesseissa tarvittavien hioma-aineiden sekä kemikaalien aktiivisen kehittämisen sekä kaikkein vaativimpien viimeistelylaitteiden toteutukset.

Kattavan ”peruslaitteistojen” malliston rinnalla Rösler tekee jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöityjä toteutuksia ja on kehittänyt niitä varten tuhansia eri käyttötarpeisiin optimoituja hioma-aineita sekä -kemikaaleja.

Tehtaan edustuksesta paikallisen osaajan käsiin

Aiemmin Rösler hoiti itsenäisesti täryhiomakoneiden sekä niissä käytettävien hiomamateriaalien/kemikaalien myynnin Suomessa. Vuoden 2021 aikana Rösler päätti siirtää edustuksen pitkäaikaiselle kumppanilleen Prodmac Oy:lle. Tällä järjestelyllä kohennetaan kykyä palvella suomalaisia Rösler-asiakkaita sekä erityisesti täryhionnan viimeistelyprosesseja käyttäviä alan toimijoita.

”Mitä olen kentällä kiertänyt, niin aika monesti on kuullut Röslerin hiomamateriaalien tarjoavan selkeitä etuja viimeistelyn laadussa. Lisäksi hiomakivien kestoa kiitellään liki poikkeuksetta”, kertoo Prodmac oy:n myyntipäällikkö Harri Laulajainen.

”Meidän kannalta tämä tuore Rösler-edustus tarkoittaa ainakin sitä, että voimme palvella huippulaatua ja tehokkuutta tavoittelevia asiakkaita entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin”, päättää Laulajainen.