Uusi MasterMig-tuoteperhe

Kemppi on esitellyt uudet MasterMig MIG/MAG-hitsauskonemallit 353, 355 ja 358.

MasterMig on kompakti MIG/Mag-hitsauskone käsinhitsaukseen ja vaihtoehto synergiseen ja pulssihitsaukseen.

Tuoteperheen kolmesta mallista 353 on synerginen MIG/MAG-hitsauslaite manuaalisella että automaattisella parametrien asetustavalla. 355 ja 358 ovat synergisiä pulssi-MIG/MAG-hitsauslaitteita ja ne sisältävät manuaalisen ja automaattisen säätötavan lisäksi pulssihitsausprosessin.

Malleissa LED-työvalot lisäävät työturvallisuutta työolosuhteissa, joissa on heikko valaistus. Suurempaa tehoa vaativissa hitsausjaksoissa on mahdollista ottaa käyttöön MasterMig-jäähdytyslaite, jonka avulla saa tehot irti 350 A – 40 %:n hitsausvirtalähteestä.

Nostorakenteensa ansiosta kone on helppo siirtää käsin tai nostaa se nosturilla lattiatason yläpuolelle. Vaihtuvia olosuhteita ja työmaalla siirtelyä helpottavat myös neljä valinnaista kuljetuskärryä. MasterMig 358 on saatavilla myöhemmin vuoden 2022 aikana.