LVD esitteli uuden tasokuitulasersarjan

LVD on esitellyt uuden tasokuitulasersarjan. Valmistajan mukaan Puma-uutuus on suunniteltu tarjoamaan korkean teknologian ominaisuuksia ja suorituskykyä kustannustehokkaasti.

LVD:n uusin laserleikkaussarja vastaa kasvavaan kysyntään koskien monipuolisia, mutta hankintakustannuksiltaan taloudellisia laserleikkauslaitteita. Puma on suunniteltu toimimaan taloudellisesti, mutta samalla tarjoamaan ominaisuuksia, jotka optimoivat suorituskyvyn, ja vankan rakenteen ansiosta luotettavat leikkaustyöt. Hitsattu yksirunkoinen teräsrakenne tarjoaa vakautta laadukkaaseen leikkaamiseen suurilla syöttönopeuksilla.

Tasaista laatua

Puma-sarjan koneet ovat markkinoilla 3-, 6- tai 12 kW lasertehoin 3050 x 1525 mm, 4065 x 2035 mm ja 6160 x 2035 formaateissa ja automaatiovalmiudessa. Sarjan koneiden leikkuupäässä on hyödynnetty uusinta teknologiaa tasaisen laadun ja prosessin vakauden takaamiseksi, ja mukana on mm. törmäyssuoja, moottoroitu tarkennusasennon säätö ja kapasitiivinen korkeudentunnistus sekä automaattiset toiminnot arkkien tunnistukseen, leikkauskaasun valintaan, paineen hallintaan ja suuttimien puhdistukseen. Tämä mahdollistaa tuottavan leikkaamisen useilla eri materiaalityypeillä ja -paksuuksilla.

Automaation edut

Puman sukkulapöytäjärjestelmä mahdollistaa yhden pöydän lastaamisen tai purkamisen samalla kun toista pöytää leikataan. Pöydän vaihto kestää valmistajan mukaan vain 35 sekuntia.

Laserleikkauksen tehon ja työstötehokkuuden maksimoimiseksi Puma voidaan varustaa tai jälkiasentaa millä tahansa modulaarisella MOVit-automaatiojärjestelmällä mukaan lukien Compact Tower (CT-L) lastaukseen, purkamiseen ja materiaalien/osien varastointiin, joustava automaatio (FA-L) edistynyt kuormitus/ purkujärjestelmä, Tower Automation System (TAS) yhden tai kahden tornin varastointi tai Warehouse Automation System (WAS), mukautettava varastotornijärjestelmä. Belgialaisen LVD:n tuotanto-ohjelmaan kuuluvat laserleikkausjärjestelmät, lävistyspuristimet, puristusjarrut, giljotiinileikkurit ja automaatiojärjestelmät CADMAN-ohjelmistoin.