Yksi PowerShear jatkossa

Saksalainen levykonevalmistaja Schröder muokkaa mallistoaan. Uusi monipuolisesti varusteltava Schröder PowerShear korvaa aiemmat PowerShear Professional-, Universal- ja Basic-levyleikkauskonemallit.

Schröderin mukaan uuden järjestelyn myötä asiakkaiden ei tarvitse valita tiettyä PowerShear-mallia erikseen, vaan eri laitteet ja työkalut voidaan jatkossa valita työtarpeen mukaan yhteen ja samaan koneeseen.

Yksittäis- ja sarjatuotantoon

PowerShear on Schröderin hydraulinen levynleikkauskone enimmillään kuuden millimetrin paksuiselle levylle. Konetta on saatavana joko 3000 tai 4000 mm työpituudella.

Toiminnoiltaan pitkälle automatisoitu kone on tarkoitettu niin yksittäistöille kuin sarjatuotannon tarpeisiin.

Koneen moottoroitu takavaste on taajuusohjattu, ja leikkausnopeus on 44 iskua minuutissa. Kosketusnäytöltä ohjattava säädin säätää automaattisesti leikkauskulman ja terävälin arkin paksuuden mukaan.

Moottoroitu takavaste, levynpidin ja takasuoja kuuluvat PowerShearin varustukseen.

Pneumaattinen levytuki suojaa herkkiä levyjä. Teräväli on LED-valaistu.

Muutoksen myötä asiakkaat voivat nyt valita vapaasti lukuisista optioista, jotka on aiemmin määritetty tiettyihin malleihin. Mm. jätepalojen ja osien erotin on edessä, kapeat peltinauhat ohjataan eteenpäin koko käyttöpituudella, ja leikattaessa romunerotin poistaa tarpeettomat osat.

Ylisuuria metallilevyjä leikkauksessa takavasteen on kiskoratkaisu, mikä antaa tarvittaessa tilaa niiden käsittelyyn. Tämä lisävarusteryhmä sisältää myös takavasteen lineaarisella ohjaimella ja kierrätettävin kuularuuvein.

Arkkien kokoluokan mukaan saatavilla on ​​ohjauskiskolla liikuteltavia pöytäjatkeita, kuularullat ovat yksi versio. Myös siirrettävä jätepalasäiliö on yksi vaihtoehdoista.

Kolmen yrityksen Schröder Group

Schröder-konserniin kuuluvat Hans Schröder Maschinenbau GmbH, Schröder-FASTI Technologie GmbH ja SMU GmbH. Vuonna 1949 perustettu Hans Schröder Maschinenbau GmbH on perheyrityksenä, ja se on erikoistunut nykyaikaisten konekonseptien kehittämiseen ohutlevyn taivutuksen ja leikkauksen tarpeisiin.

Fasti integroitiin konserniin vuonna 2006, yritys valmistaa taivutus-, leikkaus-, helmi-, laippa- ja ympyrätaivutuskoneita korkean suorituskyvyn koneisiin automaattisiin teollisiin tuotantoprosesseihin saakka. Vuonna 2021 Schröder-konsernia laajensi työkaluvalmistaja SMU GmbH. Kaiken kaikkiaan Schröder Group työllistää tällä hetkellä yli 300 henkilöä eri paikkakunnilla Saksassa ja ulkomailla. Suomen edustaja on Tarivo.