Tekupit avasi pysyvän näyttelytilan

Tekupit Oy on avannut pysyvän näyttelytilan Pirkkalan toimitilojensa yhteyteen.

Uuden näyttelytilan avaaminen liittyy toimitiloissa kesän aikana tehtyihin järjestelyihin, joissa toimisto siirrettiin vastarakennutulle parvelle. Se vapautti tilaa uudelle näyttelytilalle alakertaan.

”Uusi pysyvä näyttelytila on avoinna arkisin kello 8-16, mutta kannattaa soittaa ennakolta ja varmistaa, että olemme paikalla”, yrittäjä, toimitusjohtaja Jari Vainio kertoo.

Konttoritilat sijaitsevat nyt kätevästi toisessa kerroksessa, kertoo Jari Vainio.

Esittelyssä talon keskeistä tarjontaa

Tekupit Oy:n tuotteita ovat työstökoneiden varaosat ja tarvikkeet, joita yritys toimittaa niin kotimaiselle asiakaskunnalle kuin myös vientiin. Tarjontaan kuuluvat mm. skimmerit.

Nauha-, levy- ja putkiskimmerien lisäksi yritys toimittaa lastuamisnesteiden kunnossapidon alueelle myös tynnyriin asennettavia muljun sekoittimia ja refraktometrejä.

Tarjontaa kuuluvat myös muljupumput, ja niitä yritys toimittaa myös vientiin. Uudempaa tuotetarjontaa ovat lastunkuljettimet ja laitteet öljysumun poistoon.

”Pysyvässä näyttelytilassa on esillä keskeistä tarjontaamme. Mukana on Microil 1200 öljysumuimuri esisuodatuksella, Kube 1200 öljysumuimuri, Easy 50 kangassuodatinyksikkö, 70 barin muljupumppu varustettuna cyclooni- ja elementtisuodattimella, Lastunkuljetin Doosan Lynx  -sorviin, skimmereitä ja keskusvoiteluyksiköitä”, Vainio kertoo.

”Uusiin tuotteisiin valikoimassamme kuuluu 28 barin keskusvoiteluyksikkö öljylle sekä rasvalle.”

Pysyvässä näyttelytilassa on esillä Tekupitin keskeistä tuotetarjontaa.

Leasing-toiminnot harkinnassa

Jari Vainion mukaan Tekupit on parhaillaan jatkamassa niin toimintamuotojensa kuin tuotepalettinsakin laajentamista.

”Teemme elo-syyskuun aikana markkinatutkimuksen liittyen tulevaisuudessa mahdollisesti tapahtuvaan tuotteidemme leasing-toimintaan. Alussa keskitymme mahdollisesti öljysumuimureiden liisaukseen ja laajennamme valikoimaa, mikäli sille on kysyntää. Kiertotaloutta edistääksemme otamme jatkossa vaihdossa öljysumuimureita, jotka kunnostamme ja myymme takuulla varustettuna. Otamme vaihdossa myös muun merkkisiä laitteita. Pyrimme laajentamaan toimintamallia tulevaisuudessa muihinkin tuoteryhmiin”, sanoo Jari Vainio.

Jatkossa Tekupit kehittää myös omia uusia tuotteita.

Tekupit on toiminut Pirkkalan Lasikaaren toimitiloissa vuodesta 2018 lähtien. Yritys täytti viime vuonna 15 vuotta.

Kari Harju