CleanAirTower uudistui

Kemper on uudistanut CleanAirTower -ilmanpuhdistusjärjestelmänsä. Suodatuskapasiteettia on aiempaa enemmän, myös ulkoinen olemus on saanut uutta ilmettä.

Suodatuskapasiteetti on valmistajan mukaan kasvanut kymmenen prosenttia edellismalliin verrattuna. Uudistuneen rakenteen teräslevyelementit estävät kipinöitä ja karkeita hiukkasia tunkeutumasta suodattimeen ja vahingoittamasta sitä. Myös suodattimen käyttöikä on edellismallia pitempi.

Myös suodatintorni on uudistunut. Poistoaukot ovat ilmanvaihtojärjestelmän kannessa, ja suodatintornin pään ns. tornadoperiaate varmistaa, että epäpuhtaan ilman imu tapahtuu tehokkaasti.

CleanAirTower on avuksi erityisesti raskaasti kuormitetuissa hitsausprosesseissa, joissa järjestelmä varmistaa raja-arvojen noudattamisen ja varmistavat työturvallisuuden tason vaativissa ympäristöissä. Järjestelmä erottaa yli 99,9 prosenttia alveolaarisia pölyhiukkasista. Suomen edustaja on Airwell.