Demo-esittelyjä Makrumissa

Konetalo Makrum piti oviaan hieman korostetummin avoimina Alihankinta-messujen aikaan toimitiloissaan Pirkkalassa koneiden demoesittelyjen ja pienen purtavan merkeissä.

Lastuaviin metallintyöstökoneisiin, elinkaaripalveluihin sekä koneiden varusteluun kuten automaatioon keskittyvän Makrum Oy:n edustuspalettiin kuuluu sorveja, työstökeskuksia, aarporia, jyrsinkoneita sekä erikoiskoneita. Myös lastunkäsittelyn ratkaisut ovat mukana ohjelmassa.

Brittimerkki XYZ:n tarjontaa oli tarkastelussa sekä jyrsinkoneiden että sorvien osalta, kuvan kone SLX-jyrsinkonesarjasta.

Konetalon edustusmerkkeihin kuuluvat koneistuskeskusten tekijät Matsuura ja Fehlmann, sorvivalmistaja Tornos, sorvien ja koneistuskeskusten valmistaja YCM sekä XYZ:n sorvit ja jyrsinkoneet. Tuoreimpia edustajia paletissa ovat avarrus- ja jyrsinkoneiden valmistajat Union Chemnitz sekä Waldrich Siegen.

Vuonna 2006 aloittanut Makrum muutti uusiin toimitiloihin Pirkkalan Linnakallion alueelle Hervannan Hermiasta parisen vuotta sitten. 300 neliömetrin yhtenäiseen toimitilaan sijoittuvat yrityksen konttoritoiminnot sekä myös huoltopalvelujen ja varastoinnin toimintoja.

Syyskuisten Alihankinta-messujen aikaan Makrum esitteli konenäyttelynsä tarjontaa ja demoajoihin oli mahdollisuus. Esillä show roomissa oli XYZ:n sekä Fehlmannin konetarjontaa.