Meri- ja moottoritekniikan palveluntarjoajat yhdistyvät

Millog-yhtiöihin kuuluvat Oy Western Shipyard Ltd, Laivakone Oy ja Hämeen Diesel Oy yhdistyvät Millog Marine & Power Oy:ksi.

Millog Marine & Power tarjoaa erilaisia telakointi- ja projektipalveluja, moottori- ja vaihteistokorjausta sekä kenttähuoltoa meriklusterin, teollisuuden, energiasektorin sekä raskaiden työkoneiden tarpeisiin.

Uusi yhtiö jatkaa Millogin omistuksessa itsenäisenä tytäryhtiönä. Yhdistymisen jälkeen Millog Marine & Power on yksi Suomen kokonaisvaltaisimmista meri- ja moottoritekniikan kunnossapidon palveluntarjoajista.

”Yritykset täydentävät toistensa osaamista. Palvelutarjontamme laajenee niin telakointipalveluissa kuin kenttähuollossakin kattamaan moottori-, kone-, sähkö- ja hydrauliikkatyöt”, Millog Marine & Powerin toimitusjohtaja Janne Sirviö luonnehtii.

Yhdistymisen jälkeen Millog Marine & Power Oy:n yksiköiden toiminta jatkuu entisissä toimipaikoissa. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Teijossa, Vantaalla sekä Hämeenlinnassa.