Mercasteel Kimet Oy:n omistukseen

Kimet Oy on ostanut maaliskuussa tehdyllä yrityskaupalla koko Mercasteel Oy:n koko osakekannan. Kauppa vahvistaa Kimetin asemaa edelleen ruostumattomien terästen ja alumiinien jakelijana.

Yrityskaupan jälkeen Mercasteel Oy:n toiminta jatkuu osana Stén-konsernia. Mercasteelin työntekijät siirtyvät Kimetin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kimet Oy:n toimitusjohtajan Mikko Stenin mukaan tuotevalikoima ja myyntiryhmän asiantuntemus vahvistuvat yrityskaupan myötä.

”Voimme palvella sekä Kimet Oy:n ja Mercasteelin asiakkaita laajemmalla tuotevalikoimalla. Alumiinituotteiden tarjoamat mahdollisuudet ja yrityskaupan mukaan tuoma synergia tuovat hyötyä molempien yritysten asiakkaille. Uskomme myös, että tämä avaa meille mahdollisuuden uusien asiakkaiden tavoittamiseen.”

Kimet Oy on ruostumattomien ja haponkestävien terästen maahantuoja ja tukkumyyjä. Yritys on osa Stén-konsernia, jonka emoyhtiö on Stén & Co Oy Ab. Mercasteel Oy on alumiinin ja ruostumattoman teräksen tukkuliike. Mercasteelin varasto Hyvinkäällä jatkaa toimintaansa, mutta toimisto siirretään kevään aikana Stén-konsernin toimitiloihin Nurmijärven teräspalvelukeskukseen.