Puhdasta ilmaa energiatehokkaasti

Öljysumu-, öljysavu- ja pölysuodattimien toimittaja Absolent vahvistaa tuotevalikoimaansa. A.erity on valmistajan teollisiin prosesseihin tarkoitettu suodatinyksikköuutuus.

A.erity on Absolentin mukaan kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa mahdollistamaan aiempaa turvallisempi työympäristö älykkäällä ratkaisulla, mikä optimoi energiankulutusta ja minimoi CO2 -jalanjälkeä. Keskeisiä huomioitavia seikkoja olleet mm. käyttöajan varmistamiseen, energiatehokkuuteen ja skaalautuvuuteen liittyvät tarpeet.

Kaikki yksiköt on varustettu EcoDrivella, IE5-luokan EC-moottorilla, mikä vähentää energiankulutusta ja tekee yksikön käytöstä turvallista. EcoDrive toimii optimaalisella nopeudella ja mahdollistaa tasaisen, turvallisen ja energiatehokkaan ilmansuodatusprosessin.

A.erity on suojattu IoT-ratkaisu, joten suodatinyksiköitä ja työympäristöä voidaan hallita käyttäjäystävällisen käyttöohjaimen kautta. Sen kautta mahdollistuu tehokas ilmanlaadun seuranta ja myös tehokas huollon suunnittelu.

Absolentin suodattimissa on ainutlaatuinen kuitumateriaalien koostumus patentoidulla itsetyhjentävällä Catch & Release -toiminnolla. Talteen otettu öljy voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää. Viimeinen vaihe on HEPA H13 -suodatin, joka jättää ilman 99,95 % vapaaksi haitallisista hiukkasista.

A.erity voidaan muokata ja skaalata toimitilojen, koneiden ja olosuhteiden mukaan. Ilmavirrasta ja hiukkaskuormasta riippuen yksikköä voidaan mukauttaa ja muuntaa – 500 m3/h – 40 000 m3/h ilmavirralla ja hiukkaskuormalla 70 mg/m2 aina 10 mg/m2:aan. Joustava muotoilu helpottaa päivittämistä. Absolentin Suomen jälleenmyyjä on MTC Flextek Oy Ab.