YCM:n Euroopan teknologiakeskus avattiin Saksassa

Konevalmistaja YCM on avannut Saksaan teknologiakeskuksen. Keskus palvelee eurooppalaisasiakkaita niin valmistajan koneiden esittely- ja demoareenana kuin huolto- ja varaosa-asioissakin. YCM:n Euroopan teknologiakeskus sijaitsee Hildenissä lähellä Düsseldorfia.  

Keskuksen avajaisia vietettiin marraskuussa.

YCM on taiwanilainen työstökonevalmistaja, joka valmistaa mm. vaaka- ja pystykaraisia työstökeskuksia, sorveja sekä portaalikoneita. Toimintahistoriaa yrityksellä on yli 60 vuoden ajalta.

Koneet YCM valmistaa alusta loppuun itse omilla tehtaillaan ja panostaa vahvasti tuotekehitykseen. Sillä on mm. oma valimo.

YCM:n tuotevalikoimaan kuuluu yli 70 eri konemallia eri teollisuudenalojen erityisvaatimuksiin. Suomeen on toimitettu yli sata YCM:n konetta. Suomen edustaja on Makrum.

Euroopan keskuksen päämies Giovanni Yueh puhumassa avajaisyleisölle.

Esittelyareena ja huollon tukipiste

Parhaillaan YCM kehittää vahvasti asiakaspalvelun toimintojaan Euroopassa.

YCM avasi hiljattain teknologiakeskuksen, joka palvelee yrityksen asiakkaita koko mantereen alueella.

”Teknologiakeskus toimii koneiden esittelyareenana, ja paikalla on jatkuvasti useita keskeisiä konemalleja valmistajan tarjonnasta”, kertoo Makrumin Ismo Hyttinen.

Keskuksessa koneisiin on mahdollisuus tutustua livenä ja myös testiajoja voidaan tehdä tarvittaessa. Paikalta saadaan myös varastokoneet asiakkaalle nopeasti toimitukseen.

Toinen keskeinen etu ovat nopeat yhteydet huolto- ja varaosa-asioissa.

Osallistujia oli paikalla eri puolilta Eurooppaa

”Paikalta järjestyy huollon nopea tuki ilman aikaero-ongelmia, joita saattaa tietenkin ilmetä mantereiden välisessä yhteydenpidossa. Myös varaosatoimitukset hoituvat sujuvasti uuden keskuksen kautta.”

”Toki uusi keskus tarjoaa suoran yhteyden konevalmistajaan ja siten kanavan vaikkapa mieltä askarruttaville teknisille kysymyksille”, Ismo Hyttinen sanoo.

YCM:n Euroopan teknologiakeskus sijaitsee Hildenissä lähellä Düsseldorfia. Avajaisia vietettiin marraskuussa.