Machinery osti FredEx Oy:n liiketoiminnan

Machinery Oy on ostanut FredEx Oy:n liiketoiminnan. Kauppa saatettiin päätökseen 30.8.2019 ja sen myötä Machinery Oy:n metallintyöstökoneiden tuotevalikoima laajenee FredEx Oy:n edustamilla levytyökonemerkeillä, joista tunnetuimpia ovat Safan Darley, MicroStep, Davi ja Voortman. FredEx Oy:n omistaja Petri Halme ja osa yrityksen henkilökuntaa jatkaa Machinery Oy:n palveluksessa.

Fredexin tuotevalikoima laajentaa Machineryn palettia. Kuvassa tyytyväiset uudet kollegat: toimialajohtaja Arto Iivonen, levykoneiden myyntipäällikkö Petri Halme ja kehitysjohtaja Kari Pirttilä.

FredEx Oy maahantuo, myy ja huoltaa Suomessa metallintyöstökoneita useilta eurooppalaisilta merkeiltä. Tuote- ja palveluvalikoimassaan yritys on erikoistunut levytyökoneisiin.

”Machineryn strategia on kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta, ja näin vahvistaa asemaansa teollisuuden yhteistyökumppanina Suomen markkinoilla. FredEx on vahva toimija omalla sarallaan Suomessa ja heillä on ollut vuosikymmenien ajan muun muassa Microstepin, Davin ja Safan Darleyn edustukset. Näin ollen olen todella tyytyväinen siihen, että he ovat nyt osa meitä”, toteaa Machineryn toimitusjohtaja Marjukka Virkki

Yhtiön omistaja Petri Halme siirtyy syyskuun alusta alkaen Machinery Oy:n riveihin. Machineryssä Petri jatkaa levytyökoneiden myyntipäällikkönä. Lisäksi FredExistä siirtyy huoltoasiantuntija.

”Olen iloinen, että olemme nyt osa Machinery Oy:ta, jonka arvoihin sekä yrityskulttuuriin on helppo samaistua. Uskon, että liittyminen osaksi Machineryä luo meille yhdessä vakaan perustan kasvaa ja kehittyä, ” kommentoi Petri Halme yhdistymistä. 

”Machineryn tehtävä on parantaa suomalaisen teollisuuden kilpailukykyä. Investoinnin myötä meidän tuote- ja palveluvalikoimamme levykonepuolella laajenee ja se antaa meille mahdollisuuden kehittää uudenlaista toimintamallia asiakkaidemme toiveiden suuntaan. FredEx on ollut omalla alueellaan menestyvä toimija Suomessa ja yhdistämällä voimamme pystymme tarjoamaan entistä parempaa ja kattavampaa levykonevalikoimaa ja palvelua asiakkaillemme. Toivotamme FredExin koko henkilökunnan ja asiakkaat sydämellisesti tervetulleiksi osaksi Machineryä”, sanoo kehitysjohtaja Kari Pirttilä