ByStar Fiber 6225 ja 8025-mallit – Kuitulaserleikkausta XXL-formaatissa

Bystronic on laajentanut ByStar Fiber-kuitulaserleikkausjärjestelmänsä erikoissuuriin kokoihin. Uudet kokoluokat ovat 6225 ja 8025.

Suurempi levy, enemmän osia, enemmän monipuolisuutta: erikoissuuren koon laserleikkauslaitteiston myötä on mahdollista erottua kilpailijoista entistä monipuolisimmilla mahdollisuuksilla. Bystronic on nyt laajentanut laajentaa High End -kuitulaserleikkausjärjestelmän ByStar Fiber erikoissuuriin kokoihin 6225 ja 8025. Koneet voidaan varustaa 3-12 kilowatin laserlähteellä.

Erikoissuuren koon ByStar Fiber pystyy leikkaamaan 8 metriä pitkiä ja 2,5 metriä leveitä levyjä. Se lisää valmistajan mukaan koneen tuottavuutta, sillä leikkausosat voidaan tehokkaammin limittää suurille levyille, jolloin raaka-aineesta syntyy huomattavasti pienempi jäännöslevymäärä. BySoft 7 -ohjelmisto avustaa käyttäjää luomaan leikkaussuunnitelmat suuren koon koneelle.

Kilpailuetua monipuolisuudella

Uusien 6225- ja 8025-kokoisten ByStar Fiber -koneiden myötä leikkausosien monipuolisuus lisääntyy. Suurikokoisesta levystä pystytään monien pienosien ohella tarvittaessa leikkaamaan myös kookkaita osia koneen keskeyttämättä pitkää laserleikkausta. Se on selvä kilpailuetu, jota standardikokoisilla laserleikkauslaitteistoilla ei voida saavuttaa.

XXL-levyjen leikkaamisen lisäksi voidaan leikata myös pienempikokoisia levyjä.

Eri levyt voidaan vapaasti järjestää ByStar Fiber-koneen leikkauspöydälle, ja siten koneen käyttöaste nousee, kun koneen tuottamattomat ajat lyhenevät ja laserleikkauslaitteiston voidaan antaa pitemmän aikaa leikata.

Bystronic varustaa uusimman sukupolven leikkauspäällä kaikki ByStar Fiber -koneet, myös uudet erikoissuurten kokojen koneet. Lisävarusteet, kuten toinen kosketusnäytöllinen käyttöpääte, varmistavat myös ylipitkän koneen optimaalisen käyttövalvonnan.

Bystronic esittelee uutta mallistoaan Stuttgartin Blechexpossa 5.-8.11. (Halli 1, 1711)

Kari Harju