Linna Traden uutta tarjontaa – Nostolaitemallisto kevenninvarsista

Italialainen Volumec on kehittänyt markkinoille manipulaattorimalliston perustuen kevenninvarsiin, joita on perinteisesti hyödynnetty esimerkiksi kierteityskoneiden, ruuvaimien ym. keventiminä. Uusi mallisto on osa Linna Traden tuotetarjontaa, mihin kuuluu myös uusia edustuksia.

Volumec-manipulaattorit ovat avuksi nostoissa, niillä voidaan nostaa erimuotoisia metalli, muovi- ja lasikappaleita sekä pahvilaatikoita aina 50kg asti.

Manipulaattoreihin on saatavilla erilaisia tarttujia, kuten alipaine-, pneumaattiset- ja magneettitarttujat, sekä valikoima kiinteitä tai pyörillä liikkuvia jalustoja. Mukana on myös malli, jolla vartta voidaan laskea ja nostaa joko mekaanisesti tai pneumaattisesti.

Volumec-manipulaattoreita voidaan käyttää esimerkiksi aihioiden siirtämiseen työstökoneelle, työkappaleiden siirtoon ja pakkaamiseen. Kustannustehokkaat Volumec manipulaattorit ovat monin tavoin räätälöitävissä verrattuna perinteisiin nostimiin.

Patmark-merkkauslaitteilla voidaan merkata metallia, karkaistuja materiaaleja HRC 62 kovuuteen asti.

Patmarkin pistemerkkauslaitteet edustukseen

Kannettavat akkukäyttöiset Patmark -pistemerkkauslaitteet ovat Linna Traden uusi edustus. Japanilaisilla Patmark-merkkauslaitteilla voidaan merkata metallia, karkaistuja materiaaleja HRC 62 kovuuteen asti. Merkintä soveltuu maalatuille- ja pinnoitetuille pinnoille, muoville ja puulle, keramiikkaan ja esimerkiksi alumiinille.

Laite voidaan kiinnittää vaijerikeventimeen, käyttö käy myös verkkovirralla ilman akkua, ja merkkaukset voidaan tehdä myös lieriömäisille pinnoille. Ohjelmointi voidaan tehdä omalla kännykällä, tietokoneella, tabletilla ilmaisella sovelluskaupasta ladattavissa olevan Patmark- Android-IOS ohjelmistolla tai optiona saatavan Windows-ohjelmiston avulla, jolloin voidaan tehdä esimerkiksi useiden rivien merkinnät, logot, QR- ja DM-koodit sekä sarjanumerot.

Ohjelmistot tukevat android- ja IOS käyttöjärjestelmiä. Merkkauslaitetta on saatavilla kaksi eri mallia.

Italialainen MAC3 on uusi helposti siirrettävä ruuvikompressorivaihtoehto.

MAC3 -ruuvikompressorit täydentävät edustuspalettia

Linna Traden uusi edustus ovat myös Ranskassa valmistetut dieselkäyttöiset, siirrettävät MAC3- rakennusruuvikompressorit.

MAC3:t on suunniteltu kompaktiksi ja kustannustehokkaiksi ruuvikompressoreiksi, ja niiden etuja ovat luokkansa pienin koko ja kaikkien MPS-mallien paino alle 750kg. Käyttö on helppoa ja huoltamiseen menee vain vähän aikaa.

Kompressorin ja moottorin suojaamiseksi tarkoitettujen turvakytkimien lisäksi mitään elektronisia järjestelmiä koneen ohjaamiseen ei käytetä, kompressorit ovat täysin mekaanisia, niissä on luotettaviksi ja kestäviksi todetut Kubota -moottorit, sekä suoraviivainen ohjausjärjestelmä. Kompressoreita on myös helppo siirrellä, kaikissa malleissa on päällä lenkki nostokoukkua varten. Saatavilla ovat trukilla ja tai koukusta siirrettävä malli, akselilla varustettu malli tai peräkärryssä oleva malli. Premium sarjan kompressoreissa on täysin eristetty ja suljettu alusta, kuitenkin öljyn tyhjennystulpat ovat helposti saatavilla, mikä tekee huollosta helppoa.