Global Industry Award Ewalle

Big Kaiser Ewa -viimeistelyavarrin on voittanut Global Industry Award 2020 -sarjan luokassa tuotantosuorituskyky.

EWA on sveitsiläis-japanilaisen Big Kaiserin innovaatio avarrustyökaluissa. Kolmanteen sukupolveensa ehtinyt viimeistelyavarrin hyödyntää langatonta älyteknologiaa.

Toisin kuin edeltäjämalleissa EWD ja EWE, EWA-viimeistelyavartimessa halkaisijamitan säätö ja teräpalan kulumisen kompensointi tapahtuu koskematta itse avartimeen, mikä tuo merkittäviä aikasäästöjä. Näin avartamisesta tulee tarkka, nopea sekä kustannustehokas työvaihe.

Viimeistelyavarrinta voidaan ohjata applikaatiolla joko puhelimelta tai tabletilta. Tulevaisuudessa EWA ohjaussofta voi olla myös integroituna suoraan työstökoneen ohjaukseen samoin kuin mittalaitevalmistajien ohjelmistot.

Global-indostry Awards-palinnot (GIA) julkistetaan Global Industry-näyttelyssä. Tämän vuoden näyttely peruutettiin, mutta näyttelyn järjestäjät ilmoittivat tuomariston valitsemat seitsemän voittajaa. Palkintojenjakotilaisuus järjestetään Pariisissa syksyllä 2020.