Tech Center Big Kaiserille

Metalliteollisuuden työkalu- ja työkalujärjestelmätoimittaja Big Kaiser on avannut uuden teknisen keskuksen pääkonttorissaan Ruemlangissa Sveitsissä.

Tekninen keskus sijaitsee Big Kaiserin pääkonttorin yhteydessä Sveitsin Ruemlangissa.

Keskuksessa on esillä laajasti valmistajan tuotteita, ja samalla se tarjoaa paikan työnäytöksille, koulutustilaisuuksille ja kokouksille.Turvallisuus ja hygieniaohjeet ovat COVID-19-liittyvien riskien välttämiseksi tiukat, esimerkiksi vierailijaryhmien koko pidetään pienenä.

”Kun teollisuus sopeutuu uuteen normaaliin ja rajoituksia lievennetään vähitellen, Tech Center antaa heille mahdollisuuden tutustua ajankohtaisiin innovaatioihimme turvallisesti”, kertoo Big Kaiserin toimitusjohtaja Reto Adam sanoi.

Työkalujärjestelmät esittelyssä

Tech Centerissä on esillä infoa ja esimerkkejä Big Kaiserin toiminnasta vuodesta 1954 lähtien. Kaikkiaan keskuksessa esitellään yli 100 työkalua ja työkaluyhdistelmää seitsemään luokkaan: hienoporaus, poraus, työkalupidikkeet, leikkuutyökalut, kulmapäät /karat, sorvaustyökalut ja mittausinstrumentit mukaan lukien esiasetus- ja mittausjärjestelmät.

Big Kaiser suunnittelee, valmistaa ja markkinoi työkalujärjestelmiä ja ratkaisuja metalliteollisuudelle sekä kehittää työkalujen ja -järjestelmien lisäksi teollisuuteen myös sähköisiä ja elektronisia apulaitteita.