Tech Dayssa Sandvikenissa syyskuussa

Sandvik Coromant järjestää jälleen syyskuussa kolmipäiväisen Tech Days ‑tapahtuman. Tech Days järjestetään nyt kahden vuoden tauon jälkeen Ruotsin Sandvikenissa sijaitsevassa Sandvik Coromant ‑keskuksessa teemoinaan digitalisaatio, vastuullisuus ja vaikutukset valmistuksen tulevaisuuteen.

Syyskuun 27.-29. päivinä järjestettävässä Tech Days ‑tapahtumassa on tapahtuman järjestäjän mukaan luvassa 18 Sandvik Coromant ‑kumppanin ja muiden valmistus- ja tekniikan alan yritysten näyttelypisteitä sekä seminaareja ja paneelikeskusteluja alan asiantuntijoiden kanssa. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota osallistujille mahdollisuus oppia uutta, verkostoitua ja osallistua keskeisiä aiheita koskeviin keskusteluihin.

Sandvik-konsernin pää- ja toimitusjohtaja Stefan Widing osallistuu tapahtumaan isännöimällä keskustelupaneelia alan muiden asiantuntijoiden kanssa. Mukana ovat myös Sandvik Coromantin pääjohtaja Helen Blomqvist, Ruotsin Microsoftin toimitusjohtaja Tomas Frimmel, Sandvik Coromantin Pohjoismaiden myyntiryhmäpäällikkö Erik Jansson ja äskettäin Sandvik Coromantin kestävän liiketoiminnan johtajaksi nimitetty Camilla Nevstad Bruzelius.

”Vastuullisuus on ratkaisevan tärkeä tekijä valmistusteollisuudessa ja keskeinen teema tämän vuoden Tech Days ‑tapahtumassa”, kertoo Sandvik Coromantin Pohjois-Euroopan myyntialueen vanhempi markkinointiasiantuntija Ann-Sophie Stern. ”Sandvik Coromantilla on maailmanlaajuisen toimintansa ansiosta monipuolinen näkökulma vastuullisuuteen, mutta velvollisuudentuntomme ympäristöä ja työntekijöitämme kohtaan on peräisin jo 1970-luvulta. Toivomme, että pääsemme Tech Days ‑tapahtumassa kertomaan vastuullisuuteen liittyvistä onnistumisistamme ja samalla oppimaan myös uutta muilta yrityksiltä.”

Tapahtumassa osallistujat pääsevät myös seuraamaan Sandvik Coromant ‑keskuksessa esillä olevien työkalujen ja tekniikoiden esittelyjä. Esiteltävänä on muun muassa uusin CoroPak, joka julkaistaan viikko tapahtuman jälkeen.