KSJ-Service laajentaa Pirkanmaalle

Konepajakoneiden huoltoon ja korjaukseen erikoistunut KSJ-Service Oy laajentaa toimintojaan Pirkanmaalle. Uusi tytäryhtiö on aloittanut kolmen huoltohenkilön voimin toimintansa Pirkkalassa.

KSJ-Service Oy on viime vuoden marraskuussa perustettu yritys.

Toimintansa yritys aloitti kuuden henkilön voimin, mutta tällä hetkellä yritys työllistää tytäryhtiönsä kanssa jo yhteensä kymmenen henkilöä.

Yrityksen päätoimipaikka on Liperissä Ylämyllyllä. Yritys toimii myös Hausjärveltä ja Jyväskylästä käsin henkilöstön asuinpaikkojen mukaan. Toimialueena on koko Suomi.

Uutensa siirtona yrityksen tytäryritys on aloittanut toimintansa Pirkkalassa, mikä laajentaa KSJ-Servicen toimintaa vahvasti myös Pirkanmaalle.

”Kolme pitkän alan kokemuksen omaavaa ammattilaista on aloittanut hiljattain tytäryrityksen palveluksessa ja tarjoaa nyt konepajateollisuuden huolto- ja korjauspalveluja uutena toimijana Pirkanmaan alueella”, kertoo toimitusjohtaja Sami Kesälä.

Alan palvelut kokonaisvaltaisesti

Työntekijöidensä pitkään alan kokemukseen ja sitä kautta heidän lujaan osaamiseensa perustava KSJ-Service palvelee alan koko paletilla niin lastuavien koneiden kuin muidenkin konepajakoneiden ja -laitteiden, huolto- ja korjaustarpeissa.

Yritys on merkkiriippumaton toimija. Yhtenä painopisteenä on kuitenkin Heidenhain -erikoistuntemus.

”Tarjoamme ennakoivan huollon palvelut, vianhaku- ja korjaustyöt sekä tarvittavat varaosat ja tarvikkeet. Erikoisosaamisalueitamme ovat koneiden laadunvarmistuspalvelut sisältäen koneiden geometrian mittaukset ja säädöt. Heidenhain -ohjatuissa koneissa teemme myös kompensoinnit, optimoinnit ja kinematiikan säädöt sekä tarjoamme korjaus-, tuki- ja ohjelmointipalvelut”, Sami Kesälä toteaa.

Yrityksen ydintoimenkuvaan kuuluvat vahvasti myös modernisoinnit. Yrityksen asiantuntijat ovat aikaisempien työnantajien palveluksessa ollessaan olleet mukana toteuttamassa kymmeniä työstökoneiden modernisointeja Heidenhainin mittaus-, servo- ja ohjausjärjestelmillä.

”Projekteja toteutetaan pelkistä ohjauksen uusimisista aina täydellisiin sähköisiin modernisointeihin, kaapeloinnin uusimisesta, PLC-ohjelmointiin ja käyttäjien koulutukseen asti”, Kesälä toteaa.

Erikoisosaamista koko maan alueelle

KSJ-Servicen Pirkkalan tytäryritys palvelee jatkossa kaikissa yrityksen ydintoiminnoissa ja on jatkossa samalla yrityksen toinen pysyvä toimipiste. Toimialueena on Liperin toimipisteen tapaan koko Suomi, toki lähialueelle eli Pirkanmaahan painottuen.

”Jonkin verran eroavaisuuksia toimikentässä on. Liperin toimintojen yksi ydinalue on huoltosopimustoiminta, Pirkkalassa painottuvat toistaiseksi henkilöstöresursseja vähemmän sitovat yksittäiset vika-, huolto- ja korjaustyöt sekä projektit”, sanoo Sami Kesälä.

Kari Harju