Alihankinnan valmistelut täydessä vauhdissa

Alihankinta-messujen valmistelut jatkuvat täydellä vauhdilla. Tapahtumakokonaisuus järjestetään suunnitellusti niiden rajoitusten mukaan, jotka viranomaiset ovat asettaneet, toteaa Tampereen Messut verkkosivuillaan.

”Alihankinta- ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuutta valmistellaan parhaillaan ja teemme kaikkemme voidaksemme järjestää turvallisen messukokemuksen kaikille asiakkaillemme ja henkilökunnalle”, Tampereen Messut toteaa elokuun alun verkkouutisessaan.

Määräykset ja suositukset huomioon ottaen

Tapahtumien järjestäminen vallitsevassa koronapandemiatilanteessa on mahdollista, kun tapahtumajärjestäjä noudattaa vastuullisesti kaikkia viranomaismääräyksiä ja toteuttaa kaikki toimenpiteet, jotka tapahtumille on asetettu terveysturvallisuus huomioiden. Kuten muutkin Tampereen Messujen tapahtumat, Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2021 toteutetaan Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien terveysturvallisuustoimien, linjausten ja rajoitusten mukaisesti, uutinen toteaa.

Tampereen Messut ilmoittaa seuraavansa jatkuvasti edellä mainittujen tahojen määräyksiä ja suosituksia, ja otamme ajankohtaisesti huomioon kaikki yleisötapahtumia koskevat toimenpiteet. Ohjeistusten mahdollisesti muuttuessa turvallisuustoimia päivitetään ja muutoksista tiedotetaan.

Alihankinta-messut järjestetään Tampereella 21-.23. syyskuuta.