Uudet yrittäjät Palatecin vetovastuuseen

Metallien ja teräksen tuontiyrityksen Palatec Oy:n osake-enemmistö on myyty ja osakekauppojen myötä yrityksen toimintaa jatkavat yrittäjäpariskunta Marko Parkkonen ja Tiina Huuskonen.

Uudet yrittäjät Marko Parkkonen ja Tiina Huuskonen jatkavat Palatecin liiketoimintaa. Yrityksen perustaja Jorma Laitinen toimii jatkossa myyntipäällikkönä.

Marko Parkkonen on työskennellyt Palatecilla parin vuoden ajan, Tiina Huuskonen tuo yritykseen mukanaan osaamista konepajaympäristöstä, jossa hän on aiemmin työskennellyt hankintojen parissa.

Yrityksen perustaja Jorma Laitinen jatkaa uusien yrittäjien kanssa palveluksessa myyntipäällikkönä huolehtien kanta-asiakkaidensa materiaalitarpeista. Hänen suunnitelmissaan on aloittaa eläkepäivät seuraavan kahden vuoden kuluessa.

Uusi toimitusjohtaja Marko Parkkonen omaa vuosikymmenten työkokemuksen myyntityöstä. Ennen Palatecille siirtymistään hän toimi pitkään SSI Schäferin maajohtajana. Tiina työskenteli aiemmin vedenkäsittelylaitteita valmistavassa Dewaco Oy:ssä, joka kuuluu Econet Group Oy konserniin.

Palatec Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, joka palvelee asiakkaita koko Suomen alueella.

Yrityksen valikoimiin kuuluvat tanko- ja profiilituotteet, saumattomat ja hitsatut putket, putkenosat sekä langat ja erityisesti kaikki erikoisteräkset eri materiaalilaaduissa. Osakekauppojen myötä yrityksen kotipaikka siirtyy Jyväskylästä Asikkalaan.