Vuoden päähankkija ja Vuoden alihankkija 2021

Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2021 on käynnissä Tampereella. Messujen avajaisissa tiistaina palkittiin Vuoden päähankkijana Finn-Power Oy ja Vuoden alihankijana Coreplast Oy.

Messut avasi yrittäjäneuvos Antti Zitting Sacotec-yhtiöistä ja Plastep Oy:stä. Messujen avajaisissa esiintyi messujen vuoden pääkumppanin Business Tampereen asiakkuusvastaava Heini Wallander, Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu loi katsauksen tulevaisuuden talousnäkymiin.

Vuoden päähankkija ja Vuoden Alihankkija-palkinnot jakoi Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry. Palkintovaliokunta kiitteli mm. Finn-Power Oy:n toimittajayhteistyötä ja panostusta innovaatioihin, mikä on luonut pohjan markkina-asemalle, josta melko harva suomalainen yritys voi nauttia. Coreplast Laitila Oy on kasvattanut vakiokunnan mukaan vahvasti liiketoimintaansa ja panostanut investoinneissaan mm. ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen, tuotteisiin ja palveluihin.

Vuoden 2021 Päähankkija -palkinnon ja Vuoden 2021 Alihankkija -palkinnon vastaanottivat Finn-Power Oy:n ostojohtaja Tero-Jussi Teppo (ylhäällä kuvassa oikealla) sekä Coreplast Laitila Oy:n toimitusjohtaja Mikko Toivonen ja myyntijohtaja Kauko Kämäräinen.

Alihankinta järjestetään 21-.23.9. Torstaihin 23. 9 saakka jatkuvilla terveysturvallisuus edellä toteutettavilla messuilla on yli 900 näytteilleasettajaa 16 maasta. Tapahtuman teema on Datasta bisnestä.