Täsmäratkaisuja konekalustuksiin

Maanterä vahvistaa tarjontaansa konekalustusratkaisujen toimittajana. Projektiluontoisuus on toiminnan ydintä, valikoima on viime aikoina täydentynyt edelleen.

Maanterän tuoteohjelmasta löytyvät ratkaisut koneistuskeskusten ja sorvien kalustuksiin sekä koneen työympäristön puhtauteen. Tarjonta kattaa niin työkappaleen kiinnityksen, työkalunpitimet, lastuavat työkalut kuin ratkaisut kappaleen viimeistelyynkin.

Syksyn aikana on aloitettu yhteistyö useamman uuden toimittajan kanssa ja tarjolla onkin yrityksen mukaan nyt yhä kattavampi valikoima ratkaisuja työstökeskusten ja -koneiden kalustuksiin.

Maanterän konekalustuksen alueen valikoimissa ovat ratkaisut työkappaleen kiinnitykseen, työkalunpitimet, lastuavat työkalut sekä kappaleen viimeistelyyn ja työympäristön puhtauteen liittyvät tuotteet. OML on yksi päämiehistä, OML valmistaa kiinnityselementtejä, peruspilareita, peruspuristimia sekä 0-pistejärjestelmiä.

Maanterä tarjoaa asiakkailleen käyttöön oman ja toimittajiensa erikoisosaamisen, jolloin ratkaisut löytyvät standardivaihtoehtojen lisäksi myös yksilöllisiin asiakaskohtaisiin tarpeisiin.

Erittäin laaja toimittajaverkosto mahdollistaa tarvittaessa koko paketin toimituksen yhdestä paikasta. Asiointi hoituu yhden yhteyshenkilön avulla ja koko tuoteorganisaation tukemana.

Konekalusteratkaisuistaan yritys kokosi ja julkaisi äskettäin uuden sähköisen esitteen.

Oy Maanterä Ab on metalliteollisuudessa käytettäviä työkaluja, hiomatarvikkeita ja tuotantokoneita maahantuova sekä myyvä yritys. Maanterä on perustettu vuonna 1941 ja on nykyisin osa ruotsalaista Indutrade Ab -konsernia, johon kuuluu yli 200 yritystä yli 30:ssä eri maassa ja joka työllistää yli 7 000 teollisuuden ammattilaista.