Uutuusmalli raskaaseen putkien- ja profiilinkäsittelyyn

LVD laajentaa putkilaserleikkauskoneiden TL-sarjaansa. Kookas TL 8525 on samalla ominaisuuksiltaan sarjan monipuolisin malli.

LVD:n mukaan TL 8525 lisää mahdollisuuksia erityppisten ja -kokoisten putkien ja profiilien käsittelyyn yhdessä yksikössä. Kone on suunniteltu soveltumaan myös vaativille suurille ja painaville putkille, 400 mm Z-akseli tukee tehokkaasti suurempien profiilien käsittelyä.

Koneella voidaan käsitellä halkaisijaltaan 250 mm:n putkia kahdeksan metrin pituuksiin saakka.

Lastaus ja purku tapahtuvan koneen sivulta, joten kone mahtuu suhteellisen pieneen tilaan ja se voidaan sijoittaa myös seinää vasten.

Pienerille ja pitemmille sarjoille

Koneessa on vakiona mm. 45 astetta kääntyvä 3D-leikkauspää, mikä soveltuu hyvin mm. paksuseinäisten putkien hitsausta valmisteleviin viisteleikkauksiin.

Niin ikään kone sopii jo vakiona yhtä lailla niin pienerien kuin pitempien sarjojen käsittelyyn, etulataajan sopii kuusi max. Ø250 mm putkea ja järjestelmään voidaan ladata erityyppisiä ja erikokoisia putkia myös käsittelyn aikana.

X-akselin 1190 mm:n leikkauspää mahdollistaa pitkien putkien käsittelyn ja vähentää samalla materiaalin hukkaa. Putken lataus, putken keskitys sekä istukan ja tuen asetus ja säätö ovat koneessa automaattitoimintoja, samoin savunpoisto leikkausalueelta.

Kuitulaserlähde koneessa on vakiona teholtaan 2 kW, 4 kW:n laserlähde on valinnainen.

LVD on belgialaisen ohutlevykoneiden valmistaja, jonka tuotteita ovat mm. laserleikkausjärjestelmät, lävistyskoneet, särmäyspuristimet, leikkurit automaatiojärjestelmät sekä ohjelmistot.