X5 FastMig Pulse ammattikäyttöön

Kemppi on tuonut markkinoille teolliseen käyttöön tarkoitetun X5 FastMig Pulse -hitsausjärjestelmän. Modulaarinen hitsausjärjestelmä on suunniteltu työtehtäviin erilaisissa ympäristöissä.

Teolliseen hitsaukseen soveltuva moniprosessilaite on kehitetty yhteistyössä ammattihitsaajien kanssa. X5 FastMig Pulse hyödyntää invertteriteknologiaa, virtalähteitä on saatavilla 400 A ja 500 A -teholuokissa, uutena pulssihitsausominaisuuksilla varustetut MIG/MAG-virtalähteet. Langansyöttölaitteita on saatavilla kahdeksan eri mallia, uusina digitaalista tiedonkeruuta tukevat APC-mallit ja vaativiin olosuhteisiin soveltuvat HD-mallit.

X5 FastMig Pulse -järjestelmään sisäänrakennettu hitsausparametrien tiedonkeruu mahdollistaa hitsauslaadun ja työvaiheiden reaaliaikaisen seurannan. Hitsausparametrien tiedonkeruu digitaalisesti vaatii X5 FastMig APC -langansyöttölaitteen.

WeldEye ArcVision on integroitu Industry 4.0 -ratkaisu, joka kerää hitsausparametrit, kaariajan sekä lisäaineen kulutuksen. Tiedot kerätään digitaalisesti liitetyiltä hitsausasemilta ja siirretään langattomasti WeldEye ArcVision -pilvipalveluun. WeldEye ArcVision visualisoi hitsausdatan taulukoiksi ja kaavioiksi, jotka voidaan suodattaa eri tarpeiden mukaan.