Nopeasti vaihdettava X-Head

Seco on tuonut markkinoille uuden, nopeasti vaihdettavan X-Head-jyrsinpääjärjestelmän.

Järjestelmän avulla voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti eri jyrsingeometrioiden ja -tyyppien välillä. Secon mukaan ärjestelmä optimoi jyrsintäsovellukset ja vähentää samalla valmistuskustannuksia sekä työkalujen varastointitarvetta. Työkalun vaihto käy nopeasti ja helposti kiintoavaimella

Jyrsinpäät on asennettavissa eripituisiin pitimiin, joten koneistajalla on monipuolisesti käytettävissä lyhyen ja pitkän ulottuman vaihtoehtoja. Jyrsinpään vaihto onnistuu kiintoavainta kääntämällä, joten pidintä ei tarvitse irrottaa koneesta lastuavan työkalun vaihtoa varten. Käyttäjän ei myöskään tarvitse nollata työkaluasetuksiavarman ja luotettavan liitännän ansiosta, jonka vaihtotarkkuus on 50 mikronia.

Yhdellä kaikki

Secon Solid Milling -tuotepäällikön Gary Meyersin mukaan konepajojen on usein ostettava erilaisia varsijyrsimiä ja pitimiä työkappaleiden erilaisiin koneistuksiin, mikä lisää projektin kustannuksia. »Secon nopeasti vaihdettavat X-Head-jyrsinpäät mukautuvat erilaisiin työstötarpeisiin, sillä siinä on useita eri geometrioita ja tyyppejä ilman ylimääräisiä pitimiä», Meyers toteaa.

Käytettävissä on 194 erilaista jyrsinpäätä, joten käyttäjät voivat valita erilaisten lastuavien työkalujen väliltä monenlaisiin töihin. Lisäksi valittavissa on erityisen tehokkaita, monipuolisesti tehokkaita ja yleismallisia jyrsimiä. Secolta on saatavissa jyrsinpäihin ja varsiin sopivat tuotteet metri- kuin tuumakoossa.