Uusia ratkaisuja raskaaseen täyskovametalliseen siilijyrsintään

Sandvik Coromant laajentaa teräksen ja ruostumattoman teräksen raskaaseen rouhintaan suunniteltujen täyskovametallisten CoroMill Plura HD ‑varsijyrsinten valikoimaansa kahdella uudella laadulla. Uuden sukupolven laaduissa käytetään Zertivo 2.0 ‑pinnoitetta.

Optimoitu CoroMill Plura HD ‑ratkaisu on Sandvik Coromantin ensisijainen valinta teräksen ja ruostumattoman teräksen eli ISO P- ja ISO M ‑materiaalien raskaaseen käsittelyyn aina 2×D:hen asti.

Ratkaisun ansiosta täyskovametallisesta siilijyrsinnästä saadaan turvallista ja tehokasta. Uusien Zertivo 2.0 ‑pinnoitettujen laatujen ansiosta työkalujen kestoikää, prosessiturvallisuutta ja tuottavuutta voidaan parantaa entisestään. 

”Olemme käyttäneet Zertivo 2.0 ‑pinnoitetekniikan kehittämisessä kattavaa pinnoitetekniikkaosaamistamme täyskovametallisten työkalujemme parantamiseksi”, kertoo Sandvik Coromantin täyskovametallisten varsijyrsinten globaali tuotepäällikkö Antti Wikström. ”Näin voimme tarjota ainutlaatuisia, räätälöityjä pinnoitteita, jotka selviävät asiakkaidemme koneistushaasteista erinomaisin tuloksin ja tehostaen työkalujen käyttöä.”

Korkeammat lastuamissuositukset

Uusien laatujen ansiosta voidaan käyttää 30 prosenttia korkeampia lastuamisnopeussuosituksia ensisijaisilla ISO P- ja ISO M ‑käyttöalueilla sekä toissijaisilla ISO K- ja ISO S ‑käyttöalueilla, koska uusien laatujen optimoitu lastu-uran muoto mahdollistaa tehokkaan lastunpoiston.

Ruostumattoman teräksen koneistukseen suunnitellut laadut ovat saatavilla kahtena eri versiona: sisäpuolista lastuamisnestettä käyttävänä versiona, joka parantaa lämpötilanhallintaa ja lastuvirtaa, sekä versiona, jossa ei käytetä sisäpuolista lastuamisnestettä.

Vakiovalikoima sisältää 2–25 mm:n halkaisijoita, 2×D:n lastuamissyvyyden, neljästä viiteen hammasta ja 5 tai 7 asteen nousukulman. Tailor Made ‑vaihtoehtoja on saatavilla mukautettujen ratkaisujen valikoimassa.