Laseredustuksia Creamasterille

Salossa toimiva Creamaster Oy laajentaa palettiaan kahdella uutuudella edustuksella. Creamasterin tarjontaan kuuluvat nyt Kimlan sekä GWeiken laserleikkauskoneet.

Kimla-laserit ovat Creamasterin uusi edustus.

Creamasterin perinteet laserleikkauskoneiden parista ovat pitkät. Neljännesvuosisadan alan perinteet omaava yritys tunnetaan huoltopalveluiden sekä käytettyjen Amada-koneiden kauppapaikkana.

Syksyllä yrityksen tarjonta on täydentynyt, paletissa ovat nyt myös Kimla-laserit sekä GWeike-laserleikkauskoneet.

Markkinoilla nopeudestaan tunnetut Kimla-laserit valmistetaan Etelä-Puolan Czestochowassa ja lasereissa käytetään suurimman kuitulaservalmistajan IPG:n teholähteitä yhdessä Kimlan lineaariservojen, täysin monitoroidun leikkuupään ja oman optimoidun ohjelmiston kanssa.

Tarjonnassa ovat tasolaserit 2000- 12 000 W:n tehoin, ja koneisiin on saatavilla myös optio putkenleikkaukseen.

GWeike on perustettu vuonna 2004 ja kiinalaisvalmistajalla on yli kymmenen vuoden kokemus kuitulasereiden valmistuksesta. Myös GWeike käyttää koneissaan IPG:n teholähteitä, servotekniikka tulee Yaskawalta. Ohjelmistona on kaikkia yleisimpiä kuvatiedostoja tukeva. Gweiken Euroopan tekninen tuki sijaitsee Saksan Frankfurtissa.

Creamasterin perinteet laserleikkauskoneiden parista ovat pitkät. Uudet edustukset täydentävät tarjontaa, kertoo Kimmo Kankare.

GWeike valmistaa leikkuulasereita 1000-6000 kW:n lasertehoin ja tarkkuuslevylasereita 1000-2000 W:n tehoin. Lisäksi ohjelmassa ovat yhdistelmälaserit 1000-6000 W:n tehoin 1500×3000 mm:n levyille ja max. 6000×220 mm putkille.

” Kimla ja GWeike täydentävät kokonaispalettiamme uusien koneiden myyntiin. Tämän ohella monipuoliset huolto- ja konemyyntipalvelut kuuluvat edelleen keskeisesti toimintaamme”, toteaa Kimmo Kankare.