Vuoden Päähankkija ja Vuoden Alihankkija

Alihankinta 2020/AlihankintaHEAT jatkuu tänään. Vuoden 2020 Päähankkija ja Vuoden 2020 Alihankkija palkittiin eilen tapahtuman avajaisissa.

Alihankinta 2020 toteutetaan täysin virtuaalisena verkossa. Tapahtuma tarjoaa live-ohjelmaa, videotarjontaa sekä verkostoitumismahdollisuuksia.

Vuoden Päähankkija ja Vuoden Alihankkija julkistettiin tapahtuman avajaiskokonaisuudessa.

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden 2020 Päähankkija -palkinnon saajaksi on valittu Novatron Oy (Pirkkala), ja Vuoden 2020 Alihankkija -palkinnon saaja on Mectalent Oy (Oulu). Palkinnot vastaanottivat Novatron Oy:n toimitusjohtaja Jukka Tervahauta, tuotantojohtaja Kalle Jussila ja hankinta- ja logistiikkapäällikkö Kimmo Vaaramo sekä Mectalent Oy:n toimitusjohtaja Tapio Harila. Palkinnot luovuttivat LOGYn palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo ja LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen.

Messujen avajaispuheen piti Tampereen Messujen toimitusjohtaja Hannu Vähätalo. Avajaisaamun live-ohjelmassa pääekonomisti Tuuli Koivu Nordeasta kertoi talouden kehityksestä pandemian aikana ja tulevaisuudessa. Stora Enso valittiin Suomen startup-ystävällisimmäksi yritykseksi. Tribe Tampere startup-yhteisö ja Alihankinta-messut myönsivät tunnustuksen kolmannen kerran.

Alihankinta-virtuaalitapahtumassa on mukana noin 250 näytteilleasettajaa, joista noin 35 on ulkomaalaista yritystä. Tapahtuma jatkuu huomiseen torstaihin saakka. Seuraavat fyysiset Alihankinta-messut on tarkoitus järjestää Tampereella 21.–23.9.2021.

Vuoden 2020 Päähankkija -palkinnon sai Novatron Oy, ja Vuoden 2020 Alihankkija -palkinnon Mectalent Oy. Palkinnot vastaanottivat Novatron Oy:n toimitusjohtaja Jukka Tervahauta, tuotantojohtaja Kalle Jussila ja hankinta- ja logistiikkapäällikkö Kimmo Vaaramo (2. 3. ja 4. oikealta) sekä Mectalent Oy:n toimitusjohtaja Tapio Harila (oikealla). Palkinnot luovuttivat LOGYn palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo ja LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen (2. ja 1. vasemmalta). Kuvaaja Maiju Jokipii.