Soralucen PMG-portaali EMO-esittelyssä

Konevalmistaja Soraluce esittelee Milanon EMO-messuilla uutta konetarjontaa ja palveluita. Uusi PMG-portaalikone esitellään yleisölle tapahtumassa.

Messuilla valmistajan osastolla on tukeva kattaus jyrsintä-, poraus- ja pystysorvien, monitoimiratkaisujen sekä automaatiolinjojen uutta kehitystä.

Yksi kohokohdista on portaalityyppisen Soraluce PMG -jyrsinkoneen esittely. Mallin pituussuuntainen liike on 10 000 mm, leveys- 4000 mm ja pystysuuntainen 1500 mm ja se voidaan ominaisuuksiltaan pitkälle räätälöidä asiakkaan vaatimuksiin mm. työalueensa, työkalu- ja työkalujen varastointiratkaisujen osalta. Soraluce kokoaa tämän tyyppiset koneet uudessa tehtaassa, mikä on omistettu nimenomaan portaalikoneiden valmistukselle.  Portaalikonevalikoiman viimeisimmän kehityksen ohella Milanossa on esillä yrityksen muu jyrsinkonevalikoima, monitoimiratkaisut ja automaatiolinjat.

Uusia älyratkaisuja

Soraluce esittelee niin ikään messuilla useita älyratkaisuja tuottavuuden ja työn laadun tehostamiseksi. Vierailijoilla on mahdollisuus tutustua tekniikoihin live -esitysten aikana.

Esittelyssä on toki myös DAS (Dynamics Active Stabilizer), mikä valvoo työstöprosessia ja valitsee parhaan teknologisen vaihtoehdon värinän poistamiseksi.

Myös DWS (Dynamic Workpiece Stabilizer) -järjestelmä on esillä. Järjestelmä tarjoaa tehokkaan ratkaisun ohuiden kappaleiden työstöön liittyviin ongelmiin ja parantaa perinteisiä vaihtoehtoja.

Myös digitaalisia palveluja esitellään.

Palveluita ovat mm. Autocheck-itsediagnoosijärjestelmä, FactoryConnect -digitointi ja integrointi Corporate Management Systemsin kanssa sekä EMaintain eli automaatio ja ylläpitoprosessien digitalisointijärjestelmä.

Soraluce esittelee Milanossa yleisölle uuden PMG-portaalin. Pituusliike koneessa on 10 000 mm, leveys- 4000 mm ja pystyliike 1500 mm. Koneessa on mukana mm. valmistajan DAS-teknologia.

Uudistunut Smart HMI

Myös Smart HMI on nyt uudistunut. Yksi sovelluksista, jonka Soraluce on hiljattain lisännyt älykkääseen käyttöliittymään, on mahdollisuus muokata ohjelmia samanaikaisesti valmistusprosessiin. Siten ohjausvyöhykkeellä voidaan suorittaa valmistusohjelma samalla, kun uutta muokataan uudessa laajennetussa osassa. Markkinoille tuodaan myös ”My Soraluce” -alusta.

Soraluce on osa eurooppalaista Danobatgroupia, millä yksiköitä Saksassa, Italiassa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Iso-Britanniassa, mm. oma T&K -keskus. Työntekijöitä on 1300 ja liikevaihto 260 miljoonaa euroa. Koneita konevalmistajana kuuden vuosikymmenen perinteet omaava on myyty vuosien mittaan yli 3000.(Hall 3, D06).