Blechexpo/Schweisstec Stuttgartissa

Ohutlevyalan tapahtuma Blechexpo järjestetään yhdessä hitsausalan Schweisstec-tapahtuman kanssa Saksan Stuttgartissa 26.-29.10.

Kyseessä on 15. Blechexpo, ja Schweisstec järjestetään nyt kahdeksannen kerran.

Esittelyssä ovat nyt samassa kokonaisuudessa laiteuutuudet ja tekniikat itsenäisistä ratkaisuista järjestelmiin ja prosessiketjuihin levymateriaalien, profiilien ja putkien käsittelyssä sekä liitännän alueella.

Kokonaisuudessa noudatetaan Stuttgartin messukeskuksen turvallisuus- ja hygieniakonseptia, mikä koordinoidaan vastuuviranomaisten kanssa ja toteutetaan Baden-Württembergin osavaltion korona-asetuksen perusteella. https://www.messe-stuttgart.de/en/visitors/news/hygiene-concept-safe-expo/

Blechexp/Schweisstec järjestettiin viimeksi vuonna 2019. Tapahtumassa oli mukana lähes 1500 näytteilleasettajaa, kävijöitä oli yli 41 000.