Blechexpo käynnistyy Stuttgartissa

Ohutlevyalan tapahtuma Blechexpo sekä hitsausalan Schweisstec-tapahtuma järjestetään Saksan Stuttgartissa 26.-29.10.

Esittelyssä ovat samassa kokonaisuudessa laiteuutuudet ja tekniikat itsenäisistä ratkaisuista järjestelmiin ja prosessiketjuihin levymateriaalien, profiilien ja putkien käsittelyssä sekä liitännän alueella.

Stuttgartin messukeskuksen turvallisuus- ja hygieniakonsepti on käytössä, mikä koordinoidaan vastuuviranomaisten kanssa ja toteutetaan Baden-Württembergin osavaltion korona-asetuksen perusteella. https://www.messe-stuttgart.de/en/visitors/news/hygiene-concept-safe-expo/

Kyseessä on 15. Blechexpo, ja Schweisstec järjestetään nyt kahdeksannen kerran.

Blechexp/Schweisstec järjestettiin viimeksi vuonna 2019. Tapahtumassa oli mukana lähes 1500 näytteilleasettajaa, kävijöitä oli yli 41 000.