BySoft Suite esittelyssä Hannoverissa

EuroBLECH-messut järjestetään Hannoverissa 25.-28.10. Bystronic lanseeraa messuilla uuden ohjelmistoratkaisun digitalisoinnin apuvälineeksi. BySoft-ohjelmistotuotteita laajentava BySoft Suite- ohjelmistoratkaisu mahdollistaa Bystronicin mukaan liiketoiminnan digitalisoinnin tarjouksesta toimitukseen.

BySoft Suite koostuu kuudesta ohjelmistotuoteperheestä (Insight, Business, Shop Floor, CAD, CAM, Cell Control. Niiden myötä voidaan voi yhdessä seurata, hallita ja tehdä päätöksiä digitaalisesti liiketoimintaprosessin eri vaiheessa.

Ohjelmistopaketti edesauttaa prosessien hallintaa ja tarjoaa välitöntä tietoa yhdestä paikasta ja tarjoaa ohutlevyalan yrityksille mahdollisuuden digitalisointiin niiden koosta tai nykyisestä digitalisoinnin tasosta riippumatta. Teknologia tarjoaa hybridiratkaisun, missä Bystronicin mukaan yhdistyvät pilvi- ja on-premise-ohjelmistot, mikä tekee siitä kiinnostavan ratkaisun myös pienille ja keskisuurille yrityksille.

Bystronic esittelee BySoft Suite -ohjelmiston EuroBLECH-tapahtumassa Hannoverissa. Tapahtumassa ovat mukana myös mm. uuden designin ByCut Star 4020, 12 kW:n BySmart Fiber ja ByTube Star 130 4 kW:n tehoin. Halli 12, A66/B66.