Levykoneet ja -laitteet esillä Hannoverissa

Ohutlevyteollisuuden konetapahtuma EuroBLECH on palannut ja avaa ovensa tiistaista perjantaihin 25.-28.10. Hannoverin messualueella Saksassa. Noin 1 300 näytteilleasettajaa 39 maasta esittelee järjestävän tahon eli MackBrooksin mukaan tuotteitaan tapahtumassa.

EuroBLECHiä pidetään nykyisin maailman johtavana ohutlevyalan näyttelynä ja sellaisena se tarjoaa jälleen oivan mahdollisuuden viime vuosien aikana kehitettyihin uusimpiin innovaatioihin sekä tavata uusia ja olemassa olevia yrityskontakteja.

”Koneet ja järjestelmät toiminnassa, livenä ja henkilökohtaisesti”, tiivistää ydinsisältöä EuroBLECHin tapahtumajohtaja Evelyn Warwick MackBrooks Exhibitionsilta.

Portti älykkäämpään tulevaisuuteen

EuroBLECH 2022 järjestetään pandemiatauon vuoksi nyt ensi kertaa neljään vuoteen ja tapahtuman teemana on Portti älykkäämpään tulevaisuuteen. Älykkäät ratkaisut, tuotantoketjujen automatisointi ja digitalisointi, tuotannon ja tehokkuuden lisäämisen korostuvat sisällössä.  

EuroBLECH 2022 täyttää Hannoverin messualueen hallit 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 ja 27 ja näyttelytilaa on käytössä yhteensä 88 000 neliömetriä.Näyttely ohella tapahtuman sisältöön kuuluu järjestäjän mukaan myös uudentyyppinen ajankohtaisanti, mukana on nyt erillinen esitysalue Hallissa 26, missä on tarjolla näkemyksiä alan yrityksistä ja projekteista, keskusteluja ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Myös tulevia ammattilaisia huomioidaan messuilla tuttuun tapaan ja perjantai 28.10. on opiskelijoille tapahtumassa ilmainen tutustumispäivä.