Euroopan suurin työstökonetehdas avaa ovensa maaliskuussa

Saksalainen työstökonejätti GROB järjestää jälleen Open House -tapahtuman 21.-24.3. Euroopan suurimmassa työstökonetehtaassa Mindelheimissa. Esillä on runsaasti 5- ja 4-akselisia vaakatyöstökeskuksia sekä robotti- ja palettiautomaatiota. Mukana on myös 50 kumppania esittelemässä mm. työkaluja, kiittimiä, ohjelmistoja, ym.

Ainutlaatuiset 5-akselivaakakeskukset

GROBin 5-akselikonsepti perustuu ainutlaatuiseen vaakakarakonseptiin, jossa kara liikkuu Z-akselin suuntaisesti jämäkän koneen sisällä. Tämä mahdollistaa poikkeuksellisen lyhyiden ja pitkien työkalujen hyödyntämisen. Lisäksi koneiden pöytä kääntyy täysin ylös-alaisin, mikä tarjoaa ylivoimaisen lastunpoiston.

Vahvuus automaatiossa ja menetelmätuessa

Tapahtumassa on monipuolisesti esillä valmistajan 5- ja 4-akseliset vaakakeskukset sekä erilaisia automaatioratkaisuja. Tapahtumassa pääsee tutustumaan myös tuotantoon, jossa koneita tehdään koneistamalla valmistajan omilla koneilla.

”GROBin vahvuus on, että he pystyvät tarjoamaan äärimmäisen tehokkaiden koneiden rinnalle vahvan menetelmätuen sekä automaatioratkaisut. Järjestämme asiakasmatkoja tapahtumaan, joten kannattaakin olla yhteydessä”, Marko Vossi kannustaa.