Uusi toimitusjohtaja Lajupek Oy:lle

DI, MBA Juhamatti Malm on nimitetty Lajupek Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään kansainvälisen terveysteknologiayhtiö Fimetin toimitusjohtajan tehtävästä.

Lajupek Oy on 50-vuotias hienomekaniikan sopimustoimittaja Hyvinkäältä. Yhtiön palveluksessa on noin 40 työntekijää ja 5 miljoonan euron liikevaihdollaan se tuottaa komponentteja ja osakokoonpanoja useille teollisuudenaloille, erityisesti puolustus- ja terveysteknologiateollisuuteen.

Perinteikäs Lajupek siirtyi uuden omistajan Sorvi Finland Oy:n omistukseen marraskuussa 2022. Sorvin taustalla puolestaan on sijoitusyhtiö Kare Group Oy, joka on viimeisten vuosien aikana kasvanut voimakkaasti yritysostoin.

Toimitusjohtaja Juhamatti Malm on tehnyt pitkän uran terveysteknologia-alalla, mm. Fimetin ja Planmeca Groupin palveluksessa. Koulutustaustaltaan hän on diplomi-insinööri sekä MBA Henley Business Schoolista.

”Lajupekilla on pitkä ja kunniakas historia sekä poikkeuksellisen pitkäkestoiset työsuhteet. Uusina omistajina haluamme vahvistaa entisestään läsnäoloamme meille tärkeillä toimialoilla ja kasvattaa yhtiötä sekä orgaanisesti että mahdollisilla yritysostoilla.” kertoo Lajupekin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Keto rekrytoinnin taustoja.

”Yhtiöllä on vahvat asiakassuhteet, pitkät perinteet ja korkealaatuinen konekanta. Kaiken kaikkiaan Lajupekilla on loistavat mahdollisuudet kehittyä merkittäväksi toimijaksi pohjoismaisten hienomekaniikan sopimustoimittajien joukossa.” valottaa uusi toimitusjohtaja Juhamatti Malm.

Juhamatti Malm aloitti tehtävässään 31.3.2023. Kuvassa Jarmo Keto (vasemmalla) ja Juhamatti Malm.