DA-Group vahvistaa johtoaan

DA-Groupin omistajat ja hallitus ovat päättäneet vahvistaa yrityksen ylintä johtoa.

Yhtiön perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Sami Kotiniemi siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi vastaten jatkossa tulevaisuuden strategisista hankkeista, merkittävistä asiakasprojekteista, tuotteiden ja palveluiden kehityksestä sekä sidosryhmätyöskentelystä.

Yhtiön toinen perustaja Kari Vainio jatkaa hallituksessa ja nykyisissä operatiivisissa tehtävissään konsernin tieto- ja turvallisuusjohtajana.

Uutena väliaikaisena toimitusjohtajana on aloittanut 15. maaliskuuta 2023 alkaen Tauno Maksniemi. Hänellä on pitkäaikainen kokemus vaativien palveluyritysten johtamisesta ja kehittämisestä, myös korkean turvallisuuden osalta. Hän on mm. toiminut Conlog Oy:n sekä Meritaito Oy:n Interim CEO:na. Lisäksi hän on aikanaan vastannut G4S:n Suomen toiminnosta sekä toiminut liiketoiminnan vetäjänä eri yrityksissä myös kansainvälisesti.