Retco ja Polysoude yhteistyöhön

Hitsaustalo Retco ja orbitaali-TIG-hitsauslaitteista sekä automatisoiduista hitsaus- ja pinnoitusjärjestelmistä tunnettu Polysoude ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimus vahvistaa Retcon tuote- ja palvelutarjontaa, toteaa toimitusjohtaja Ville Setälä.

Vaativan hitsauksen laitteistojen eli orbitaali-TIG-hitsauslaitteiden edelläkävijänä tunnettu Polysoude etsii jatkuvasti ratkaisuita vastatakseen asiakkaidensa kasvaviin vaatimuksiin ja hitsaushaasteisiin.

”Löysimme hitsauksen erikoistalosta Retcosta sopivan kumppanin Suomen markkinoille. Odotamme sujuvaa yhteistyötä”, toteaa myyntipäällikkö Erwann Le Floc’h Polysoudelta.

Uudella yhteistyösopimuksella Retco Oy tuo lisäarvoa Suomen markkinoille asiakaslähtöisyytensä ja hitsausalaa vuodesta 1999 lähtien palvelleen asiantuntevan ja omistautuneen hitsausasiantuntijatiimin voimin.

Retco Oy on maaliskuusta 2024 lähtien Polysouden virallinen Suomen edustaja.

”Pyydämme olemassa olevia Polysoude -asiakkaita ottamaan yhteyttä varaosa-, huolto, validointi ja uusiin konetarpeisiin liittyen.”

”Uudet ja vanhat asiakkaat ovat enemmän kuin tervetulleita keskustelemaan mm. orbitaalihitsauksesta, mekanisoidusta ja/tai automatisoidusta TIG- tai plasmahitsaussovelluksista. Unohtamatta paksuseinämäisten putkien TIG-kapearailohitsausta ja muita haastavia hitsauksen automatisointiprojekteja”, kannustaa Ville Setälä.

Kuvateksti: Retco ja Polysoude ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Kuvassa Ville Setälä ja Erwann Le Floc’h Polysoudelta Retcon osastolla Nordic Welding Expossa.