Nestausta kokonaisvaltaisesti

Hypertherm on leikkaamiseen erikoistunut yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus termisestä leikkauksesta. Yrityksen ProNest -sijoitteluohjelmistolla voidaan ohjelmoida plasma-, poltto-, laser-, ja vesileikkauskoneet tehokkaasti.

ProNest-ohjelma on kehitetty mahdollistamaan Hyperthermin leikkausteknologioiden kokonaisvaltaisen hyödyntämisen. Plasmaleikkauksessa tällaisia ovat esimerkiksi pienten reikien leikkaaminen True Hole -teknologialla sekä viisteiden tarkka ja taloudellinen True Bevel -viisteleikkaus.

Teknohaus tekee Hyperthermin kanssa ohjelmien toimittamisessa yhteistyötä ja pystyy näin takaamaan nopean ja asiantuntevan teknisen tuen Hypertherm-tuotteille.

sujuvaa yhteistyötä ja pystyvät näin takaamaan nopean ja asiantuntevan teknisen tuen Hypertherm-tuotteille.

EJT-Tekniikan Jarno Hagman on käyttänyt ProNest-ohjelmaa plasmaleikkaustuotannossaan jo kahden vuoden ajan ja on ollut tyytyväinen sen ominaisuuksiin.

”Automaattinestauksella ohjelma sijoittelee kappaleet nopeasti, jolloin esimerkiksi levyn käyttö on heti tiedossa. Lisäksi korostaisin ohjelman muokattavuutta ja avoimuutta. Esimerkiksi oman tarpeen mukaan voin itse muokattavilla raporteilla saada tarvittavan tiedon esille ja haluamani data on heti käytettävissä”, Hagman kiittelee.