Laajennus CoroDrill 860-valikoimaan

Sandvik Coromant on täydentänyt CoroDrill 860 -poravalikoimaansa uudella tuotteella. CoroDrill 860:n GM-geometria mahdollistaa hyvin erilaisten materiaalien porauksen eri työkohteissa. Lisäetuna on entistä pidempi kestoikä.

Uusi pora pohjautuu valmistajan R840-tuotesarjaan, joka on parhaiten myyvä täyskovametallinen pora yrityksen valikoimassa. Poratekniikassa tapahtuneet kehitysaskelet ja asiakkaiden tarve parantaa jatkuvasti tuottavuuttaan tekivät tuotepäivityksen ajankohtaiseksi.

Geometrialla -GM varustetussa CoroDrill 860 -porassa on uusi laatu, innovatiivinen lastu-ura ja monikerroksinen fysikaalinen kaasufaasipinnoitus (PVD) poran kärjessä. Se tehostaa eri materiaalien porausta esimerkiksi yleisen konepajateollisuuden ja autoteollisuuden käyttökohteissa. Lisäksi sen kestoikä on tuntuvasti edeltäjäänsä R840:ää pidempi. 

Kaksinkertainen ohjausreuna

Poran suurimpia innovaatioita on edistyksellinen geometria, jonka kaksinkertainen ohjausreuna parantaa tukevuutta. Lisäksi porasydämen lujuutta on lisätty ja vahvistetut nirkot parantavat prosessivarmuutta ja reiän laatua. Kiillotetut lastu-urat tehostavat lastunpoistoa ja vähentää lämmönmuodostusta.

Geometrian ansiosta CoroDrill 860-GM sopii erilaisille materiaaleille, kuten teräkselle, ruostumattomalle teräkselle, valuraudalle ja karkaistuille metalleille. Se on suorituskykyinen vaihtoehto myös ei-rautametalleille, kuten kuparille ja alumiinille sekä kuumalujille superseoksille.

”Pitempi kestoikä, parempi tuottavuus”

”Sandvik Coromant tarjoaa koneistusratkaisuja lukemattomille teollisuuden aloille. Kehitämme tarjontaamme jatkuvasti ja ymmärrämme, että työkalujen pidempi kestoikä ja parempi tuottavuus ovat asiakkaidemme tärkeimpiä vaatimuksia. GM-geometrialla varustettu CoroDrill 86 sopii esimerkiksi autoteollisuuden, yleisen konepajateollisuuden ja öljy- ja kaasuteollisuuden töihin, joissa reiän laatu on kriittinen vaatimus.”, kertoo Coromantin tuotepäällikkö James Thorpe.

”Halusimme kehittää entistä paremman poran, joka sopii hyvin erilaisiin töihin ja samalla yksinkertaistaa tuotevalikoimaamme”, Thorpe lisää. ”Tuloksena syntyi monikäyttöinen pora, jonka suorituskyky on erinomainen laajassa materiaalivalikoimassa. Asiakkaat hyötyvät paitsi laadukkaammista rei’istä myös mahdollisuudesta karsia työkaluvalikoimaansa ja tuotantokustannuksia, kun koneita voidaan käyttää joustavammin ja asetuksiin kuluu vähemmän aikaa.”

”CoroDrill 860 -tuoteperhe laajentaa tarjontaamme uusille teollisuudenaloille ja samalla nykyasiakkaidemme mahdollisuudet lisääntyvät”, Thorpe toteaa.