Economy-malli kolmella varustetasolla

DMG Mori laajentaa mallistoaan edullisessa tuotesegmentissä. M1 on uusi economy-luokan kolmiakselinen pystykarainen koneistuskeskusmalli kolmella varustetasolla.

DMG Morin mallistoon kuuluu lukuisia konemalleja, mutta laajennettavaa löytyy silti. M1 on sellainen, sen myötä DMG Mori avaa tuotesegmentin, millä se ei ole ennen toiminut.

M1 on puolalaisen Famotin valmistama 3-akselinen koneistuskuskus ns. economy-luokkaan, ja sellaisena se on suunniteltu yhtenä vastauksena ajan markkinoiden haasteisiin.

Edullinen, monipuolinen

M1 on erilaisiin koneistustehtäviin suunniteltu hinnaltaan kilpailukyinen, mutta DMG Morin standardein toteutettu kone, joka valmistajan mukaan soveltuu niin pienille ja uusille alan yrityksille kuin kookkaammille tuotantolaitoksille, jotka etsivät käyttöönsä yksinkertaista, mutta suoritukykyistä 3-akselista koneistuskeskusta.

Koneessa on yhdestä kappaleesta tehty runko ja kiinteä, jäykkä pöytä, mikätuo vakautta, vaimentaa värinää ja ehkäisee lämpömuutoksia. Pöydän koko on 850 × 650 mm ja maksimikuormitus sille 600 kg. Leveät rullaohjaimet kaikissa akseleissa tuovat vakautta koko Y-akselin liikeradalle. Työalue koneessa on 550 x 550 x 510 mm, lattialla kompakti paketti sopii alle kuuden neliömetrin tilaan.

Koneessa on laajasti käytetty DMG Morin inlineSpindle -kara, jo yli 3000 yksikköä on asennettu maailmanlaajuisesti.

Ohjaus koneessa on Siemens 828D. NC-ohjelmat voidaan siirtää helposti ja nopeasti, koska Siemens 828D ja 840D ovat yhteensopivia. Kuten kaikki muutkin DMG Mori-koneet, M1 on varustettu IoTconnector-liittymällä. IoTconnector antaa käyttäjille mahdollisuuden hyötyä monista erilaisista DMG Mori -ohjelmistoista ja digitaalisista ratkaisuista, kuten NETservice, Service camera tai myDMG Mori asiakasportaali.

Runko on yksiosainen, hyvät värinänvaimennusominaisuudet tuovat vakautta koneistukseen.

Kolme varusteluversiota

Koneesta on markkinoilla kolme eri varusteluversiota, M1 complete, M1 plus ja M1 pro. Käyttöönotto sujuu valmistajan mukaan nopeasti, toimituksen jälkeen kone on käyttövalmis yhden päivän kuluessa.

M1-versiot voidaan myös konfiguroida digitaalisesti ja myös tilata suoraan verkosta. Haluttu koneen kokoonpano voidaan koota vain muutamalla napsautuksella ajasta ja sijainnista riippumatta.

Lisäksi asiakkaat voivat kommunikoida suoraan DMG MORI -tekniikan asiantuntijoiden kanssa milloin tahansa online -istuntonsa aikana. Konfiguraattori mahdollistaa myös kokonaisvaltaiset yhdistelmät DMG MORIn teknologia- ja ratkaisuportfoliosta. M1-variantit, niiden lisävaihtoehdot ja DMG MORI Qualified Products (DMQP) -tuotevalikoiman kautta eri sovellutukset ovat helposti muokattavissa.