Kilpailuetupäivät Vossilla

Vossi järjesti Alihankinta-messujen yhteydessä Kilpailuetupäivät Tampereen Messukylän konehallillaan.

Älykäs teknologia kiinnosti. Vossin Alihankinta-messujen yhteydessä järjestettävillä Kipailuetupäivillä riitti hyvin kävijöitä kaikkina kolmena päivänä. Esittelyssä oli mm. Baykal APES 31100 SERVO täysservotoiminen särmäyskone.

Älykkäisiin tuotantoteknologioihin ja elinkaaripalveluihin erikoistunut Vossi Group piti perinteisen Alihankinta-messujen aikaisen konenäyttelynsä koronasta johtuneen vuoden tauon jälkeen. Esittelyssä tapahtumassa oli tarjontaa monipuolisesti koneistukseen, 3D-tulostukseen, putkentaivutukseen ja särmäykseen. Esimerkiksi kookas AMOB eMOB-100 täysservotoiminen putkentaivutuskone ja Baykal APES 31100 SERVO täysservotoiminen särmäyskone olivat esittelyssä.

Työnäytöksiä tehtiin mm. järeällä AMOB eMOB100 täysservotoimisella putkentaivutuskoneella.

Messujen aikaan järjestetyssä tapahtumassa vieraili varsin runsaasti ajankohtaisesta tarjonnasta kiinnostuneita. ”Olemme ilahtuneita, että elämä alkaa normalisoitumaan ja Konepaja-teollisuudessa on ennätyksellisen hyvin töitä sekä investointeja on paljon käynnissä. Kiitämmekin kaikkia molempien tapahtumien vierailijoita ja tästä on hyvä jatkaa tiiviissä yhteistyössä”, Marko Vossi kertoo.

Vossilla oli jälleen osastot tuttuun tapaan myös Alihankinta-messuilla. Messuosaston teemana oli Koneistus ja 3D-tulostus. Osastolla oli esillä mm. ultranopea Nexa3D muovitulostin sekä hyperMill CAM-ohjelmiston ja GROB vaakakaraisten 5-akselikoneiden tarjoama poikkeuksellisen suorituskyky.