Nimitys – Evomax Oy

Evomax työstökonemyyntitiimi on saanut vahvistuksekseen myynti-insinööri Hannu Heikkisen. Heikkinen on aloittanut myyntipäällikön toimessaan 1.3.2022.

Hannu Heikkinen

Heikkisellä on kokemusta alalta jo 16 vuoden ajalta ja konepajojen ja teollisuuden toimijoiden arki ja haasteet ovat hänelle tuttuja. Heikkinen lähteekin innolla auttamaan asiakkaita ja etsimään heille sopivia koneita ja ratkaisuja.

”Evomax on melko nuori yritys, mutta silti kokenut tekijä alalla. Mukavaa päästä remmiin rakentamaan ja kasvattamaan yritystä. Tuotetarjoama on laadukas ja kehittyy nopeasti laajemmaksi”, Hannu Heikkinen sanoo.

”Olemme etsineet kokenutta työstökonemyyjää vahvistamaan Evomaxin kasvua. Iloksemme voimme julkaista, että Hannu tulee vahvistamaan tiimiämme. Hannulla on osaamista yleisten keskikokoisten CNC- koneiden myynnin lisäksi, myös pitkäsorvien sekä isojen koneiden myynnistä. Hannu on työurallaan toiminut myös Evomaxin uusimman edustuksen Star Micronicsin myyjänä, joten hän pääsee varmasti nopeasti vauhtiin asiakkaiden palvelemisessa”, kertoo Mauri Kautto, Evomaxin toimitusjohtaja.